TV & Media

Κυκλοφόρησε το trailer από την ταινία για τη δίκη Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ

Θα έχει τίτλο «Hot Take: The Depp/Heard Trial»

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζόνι Ντεπ
© EPA/ MICHAEL REYNOLDS

Τζόνι Ντεπ και Αμπέρ Χερντ: Η δίκη τους γίνεται ταινία - Πότε κάνει πρεμιέρα - Το καστ.

Η δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, καθώς και η θυελλώδης σχέση τους, μεταφέρεται στον κινηματογράφο. Η ταινία φέρει τον τίτλο «Hot Take: The Depp/Heard Trial» και θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα streaming Tubi στις 30 Σεπτεμβρίου.

Ο Μαρκ Χάπκα θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία ως Ντεπ, ενώ η Μέγκαν Ντέιβις θα ενσαρκώσει τη Χερντ. Σχετικά με τη νομική ομάδα τους, η Μελίσα Μάρτι θα υποδυθεί τη δικηγόρο του Ντεπ, Καμίλ Βάσκεζ και η Μέρι Κάριγκ θα εμφανιστεί ως η δικηγόρος της Χερντ, Ελέιν Μπρέντχοφτ. Το σενάριο υπογράφει ο Γκάι Νικολούτσι και η Σάρα Λόμαν θα αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε ο Χάπκα ως Ντεπ ακούγεται να λέει «αυτό δεν είναι ζωή. Κανείς δεν πρέπει να το περάσει αυτό», ενώ σε άλλο σημείο η Ντέβις ως Άμπερ Χερντ αναφέρει «έχω το δικαίωμα να πω τι μου συνέβη».

Hot Take: The Depp/Heard Trial | Official Trailer | A Tubi Original

Μετά τη δικαστική απόφαση, ο Τζόνι Ντεπ δήλωσε ότι οι ένορκοι «μου έδωσαν πίσω τη ζωή μου», ενώ η Άμπερ Χερντ έκανε λόγο για «πλήγμα» και τόνισε ότι «η απογοήτευση που νιώθω δεν περιγράφεται με λόγια».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.