TV & Media

Good Job Nicky: Δεν θα βγάλω τραγούδι με τον πατέρα μου, Γιάννη Πάριο

Γιατί δεν πήγε στην Eurovision 2022

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Good Job Nicky στα αριστερά της οθόνης και δεξιά ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Πάριος
Good Job Nicky © Youtube

Good Job Nicky: Γιατί δεν θα έβγαζε τραγούδι με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο - Τι λέει για την Eurovision και τα μπουζούκια

Ο Good Job Nicky είναι από τους νέους καλλιτέχνες που έχουν κάνει «θόρυβο» με τις επιτυχίες τους. Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη μίλησε σε συνέντευξή του για τα νέα του επαγγελματικά βήματα και δήλωσε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλω τραγούδι με τον πατέρα μου, Γιάννη Πάριο». Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην Eurovision 2022. 

Ο Good Job Nicky πριν από λίγους μήνες εμφανίστηκε στη βραδιά αφιερωμένη στον πατέρα του, Γιάννη Πάριο στο «Σπίτι με το Mega» και όπως εξηγεί ήταν μία ξεχωριστή στιγμή για τους δυο τους. 

Ο Good Job Nicky με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο
Good Job Nicky - Γιάννης Πάριος © NDP

«Ήθελα να κάνω την βραδιά στο Mega με τον πατέρα μου για να το έχω σαν ανάμνηση. Θα θυμάμαι για πάντα τη συνεργασία μαζί του, ήταν τόσο όμορφο. Στα γυρίσματα τραγουδούσα και τον άκουγα απ’ έξω να φωνάζει “Αγάπη μου”! Ήταν πραγματικά υπέροχη στιγμή! Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε τραγούδι μαζί, εκτός κι αν ήταν στα ιταλικά - στη μέση. Καλώς ή κακώς είναι ένα ιερό τέρας, έχω δουλέψει πάρα πολύ για να αναρωτηθούν ποιος είμαι, να μη χρειαστεί να πω ότι είμαι ο γιος του Πάριου» είπε ο Νικόλας Βαρθακούρης ή Good Job Nicky. 

 

 

 

 

 

Good Job Nicky: «Δεν πιστεύω ότι μου ταιριάζει να δουλέψω στα μπουζούκια»

«Μου έχει γίνει πρόταση να δουλέψω στα μπουζούκια αλλά δεν θέλω με τίποτα. Όσα λεφτά και να μου έδιναν. Δεν πιστεύω ότι μου ταιριάζει. Θα ήθελα να πάω στο εξωτερικό, ελπίζω να τα καταφέρω», είπε στη συνέντευξη που έδωσε ο Good Job Nicky στο The2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

«Θέλω πολύ να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, είμαι της σχέσης, Θέλω να κάνω σαν τρελός οικογένεια, αυτά είναι τα δυο μου όνειρα, να κάνω οικογένεια και καριέρα. Είμαι ανοιχτό βιβλίο, όλοι όσοι με προσεγγίζουν κάνουν συζήτηση με τον Νικόλα και όχι με τον Good Job Nicky, αυτό είναι η μεγαλύτερη μου νίκη», αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξης. 

 

 

 

 

Good Job Nicky: Γιατί δεν εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision 2022

O Good Job Nicky ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που ήταν υποψήφιος να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2022, μάλιστα, είχε καταθέσει και τραγούδι. Όπως εξηγεί δεν τα βρήκαν τελικά με την ΕΡΤ. 

«Κατ’ αρχήν συγχαρητήρια στην Αμάντα μας γιατί είναι εκπληκτικό παιδί κι είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω μέσα από αυτή τη διαδικασία. Έχει εκπληκτική οικογένεια. Με τιμά αφάνταστα που ο κόσμος ήθελε να πάω στην Eurovision. Δεν τα βρήκαμε με την ΕΡΤ για να γίνει. Δεν είμαι και απόλυτος ποτέ. Είναι τιμή μου που μπόρεσα μέσα σε ένα χρόνο να συζητηθεί αυτό το ενδεχόμενο. Ευχαριστώ πολύ που με ήθελε ο κόσμος και με τιμά και το χαίρομαι πάρα πολύ. Καλά να είμαστε. Μόνο αν είμαι ευπρόσδεκτος και καλοδεχούμενος (θα το σκεφτώ ξανά). Εγώ δεν θέλω να πιέσω κανένα αποτέλεσμα. Ειλικρινά με τιμά κι όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Φέτος ίσως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή» πρόσθεσε ο Good Job Nicky.

Good Job Nicky: "Φέτος ίσως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να πάω στην Eurovision"

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.