TV & Media

Προσωπικές γυμνές φωτογραφίες διασήμων διέρρευσαν στο διαδίκτυο από χάκερς

Θύματα η Ριάνα, η Τζένιφερ Λόρενς και 100 ακόμα διάσημοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
75326-151942.jpg

Σάλο έχει προκαλέσει η διαρροή προσωπικών γυμνών φωτογραφιών πάνω από 100 διασήμων στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την Κυριακή ένας χρήστης ανέβασε στο σάιτ φωτογραφιών «4chan» προσωπικές γυμνές φωτογραφίες που έχουν υποκλαπεί από υπολογιστές διασήμων, όπως της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Τζένιφερ Λόρενς, της Ριάνα και άλλων.

Λίγο μετά το ποστ είχε αφαιρεθεί αλλά οι φωτογραφίες πρόλαβαν να κυκλοφορήσουν. Η Τζένιφερ Λόρενς –μέσω εκπροσώπου- δήλωσε ότι «Αυτή είναι μια κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Ήρθαμε σε επαφή με τις αρχές οι οποίες θα ασκήσουν διώξεις σε οποιονδήποτε χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογραφίες» ενώ ανάμεσα στα θύματα είναι η Άμπερ Χέρντ, η Αβρίλ Λαβίν και η Βικτόρια Τζάστις, που έγραψε στο Twitter ότι οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες και το ίδιο δήλωσε η Αριάνα Γκράντε

Γνωστός συντάκτης θεμάτων σελέμπριτι ανέβασε στον προσωπικό του ιστότοπο λογοκριμένες και μη, φωτογραφίες και αργότερα τις αφαίρεσε ζητώντας συγνώμη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Twitter «κλείδωσε» όλους τους λογαριασμούς που αναπαράγουν τις γυμνές φωτογραφίες.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.