TV & Media

Ο Κώστας Νικούλι μετά τον Σασμό είναι άλλος άνθρωπος (βίντεο)

Ξύρισε το μουστάκι και έκοψε το μαλλί

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κώστας Νικούλι, ο τηλεοπτικός «Πετρής» στη σειρά «Σασμός»
Κώστας Νικούλι, ο τηλεοπτικός «Πετρής» στη σειρά «Σασμός» © Alpha TV

Ο Κώστας Νικούλι, ο «Πετρής» στη σειρά «Σασμός», άλλαξε την εξωτερική του εμφάνιση και έγινε αγνώριστος. Τι δήλωσε ο ηθοποιός για τη νέα σειρά «Τα Νεοκλασικά».

Ο Κώστας Νικούλι υποδύθηκε τον Πετρή στη σειρά «Σασμός». Μετά την αποχώρησή του ο ηθοποιός έχει ξεκινήσει γυρίσματα για τη νέα σειρά του Alpha «Τα Νεοκλασικά». Ο Κώστας Νικούλι μίλησε για τη νέα του δουλειά στην τηλεόραση.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο ηθοποιός έχει αλλάξει ριζικά την εξωτερική του εμφάνιση. Ξύρισε το μουστάκι και έκοψε τα μαλλιά του. Ο Κώστας Νικούλι είναι 28 ετών και μετά την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση, φαίνεται ακόμη πιο μικρός.

Κώστας Νικούλι: Ποιον ρόλο θα έχει στη σειρά «Τα Νεοκλασικά» - Τι δήλωσε ο ηθοποιός

«Εγώ ενσαρκώνω τον ρόλο του Γιώργου, που με βάση την οικονομική κατάσταση, αλλά και επειδή είναι ερωτευμένος με την Ειρήνη, παντρεύονται για να πάρουν ένα ΕΣΠΑ» ανέφερε ο Κώστας Νικούλι σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Alpha.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για τη σειρά «Σασμός» και τον θάνατο του «Πετρή», ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην αντίδραση της μητέρας του: «Αυτό που είπε η μάνα μου είναι ότι συγκινήθηκε, αλλά αυτό το εισπράττω και απ' όλο το μητρικό κοινό θα έλεγα. Υπάρχει αυτό το "Αυτός θα μπορούσε να είναι ο γιος μου"».

Ο Κώστας Νικούλι μετά τη σειρά «Σασμός»

Αναφορικά με την πιο ακραία αντίδραση θαυμασμού που έχει δεχτεί, ο Κώστας Νικούλι ανέφερε: «Ήθελα να ξεπαρκάρω, δεν έβλεπα καλά, έρχεται ένας κύριος να μου κάνει μανούβρα να μου πει "Έλα πέρνα". Εκείνη τη στιγμή με κοιτάζει και μου λέει "Α Εσύ είσαι; Να βγάλουμε μία φωτογραφία"».

Ο Κώστας Νικούλι όταν ήταν στη σειρά «Σασμός»

«Είχε μπει μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου να βγάλει τη selfie για να φαίνεται» εξήγησε ο Κώστας Νικούλι, ο οποίος μετά τη σειρά «Σασμός» είναι άλλος άνθρωπος.

Ο Κώστας Νικούλι αποκάλυψε την ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει δεχτεί ως «Πετρής»

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.