TV & Media

Το δώρο καρδιάς του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

Έκπληξη γενεθλίων σε 8χρονο αυτιστικό (video)

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
74780-150995.jpg

Μια ιδιαίτερη στιγμή που θα θυμάται σε όλη του τη ζωή, χάρισε ο 33χρονος σταρ της ποπ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, σε 8χρονο αυτιστικό αγοράκι, κατά τη διάρκεια συναυλίας του στην Καλιφόρνια από την τρέχουσα περιοδεία που πραγματοποιεί.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής τραγούδησε μαζί με 25.000 θεατές το «Happy Birthday» σε μια σπουδαία κίνηση αγάπης στο μικρό θαυμαστή του, που βρέθηκε στη συναυλία του για να γιορτάσει τα γενέθλια του.

Η μητέρα του Τζούλιαν βρισκόταν μαζί με το σύζυγό της και τον 8χρονο γιο τους στη συναυλία του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, εκπληρώνοντας το δώρο που είχε ζητήσει ο Τζούλιαν για τα γενέθλιά του. Το αγοράκι επαναλάμβανε διαρκώς χαρούμενο τη φράση «είναι τα γενέθλιά μου, είναι το δώρο μου, σε αγαπώ Τζάστιν Τίμπερλεϊκ». Η επιμονή του μικρού Τζούλιαν δεν πέρασε απαρατήρητη από τον αγαπημένο του τραγουδιστή, που τον αντάμειψε με ένα δώρο καρδιάς.

n

Όπως εκμυστηρεύτηκε η Μαρίκα Ρόσενταλ Ντέλαν, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ αντιλήφθηκε την παρουσία του γιου της στις πρώτες γραμμές της συναυλίας και, πριν καλά η ίδια το συνειδητοποιήσει, μαζί με τη μπάντα που τον πλαισίωνε, του αφιέρωσε το γνωστό γενέθλιο τραγούδι.

Η άμεση ανταπόκριση του κοινού, που όταν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε ένωσε τη φωνή του με εκείνη του διάσημου ποπ σταρ, κορύφωσε τη συγκίνησή της. Δείτε το βίντεο που κατέγραψε ο πατέρας του 8χρονου Τζούλιαν, Πίτερ Ντέλαν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.