TV & Media

Ντρόγκο: «Δεν ήθελα να φύγω από το Game of Thrones» (video)

Ο Τζέισον Μομόα μιλά για όλα στην Χάφινγκτον Ποστ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
72457-145774.jpg

Ο ηθοποιός Τζέισον Μομόα, ο τηλεοπτικός Ντρόγκο του Game of Thrones, έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Χάφινγκτον Ποστ στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας Road to Paloma στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και σκηνοθετεί. Ο κάπως ζωώδης τύραννος, τρυφερός σύζυγος και σοφός αρχηγός Ντρόγκο δήλωσε ότι απογοητεύτηκε πολύ που άντεξε μόλις μία σεζόν στη δημοφιλή επική σειρά και ότι πήγε να αγοράσει το βιβλίο για να επιβεβαιωθεί για την τύχη του ήρωα που υποδυόταν και ότι δεν ήταν μια απόφαση των παραγωγών.

«Όταν με καθάρισε ο Τζορτζ Μάρτιν ήμουν στο όριο να του πω ‘άντε γαμήσου’», λέει ο Μομόα χαμογελώντας και αμέσως διευκρινίζει ότι φυσικά αστειεύεται. «Πήγα αμέσως και αγόρασα το βιβλίο και απογοητεύτηκα διαβάζοντας την κατάληξή μου. Πάντως πρόκειται για ένα θαυμάσιο βιβλίο». Η νέα ταινία του Μομόα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες αύριο Παρασκευή.

Στην ταινία συμπρωταγωνιστεί με τη σύζυγό του Λίζα Μπονέ. «Είναι ένα άγγελος και μια υπέροχη ηθοποιός. Πάντα ήθελα να παίξω μαζί της. Είναι περίεργο, αλλά αισθανόμουν πολύ λίγο μπροστά της», δήλωσε ο Τζέισον Μομόα.

n

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.