TV & Media

MEGA: Άνοδος για Ευαγγελάτο, κεντρικό δελτίο και πρωινά

Δείτε τα ποσοστά του καναλιού

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ανεβαίνουν σε τηλεθέαση το ενημερωτικό πρόγραμμα του Mega, το Live News με Νίκο Ευαγγελάτο και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με Κατερίνα Παναγοπούλου.

Άνοδο και υψηλά ποσοστά τηλεθέασης κατέγραψαν ενημερωτικές εκπομπές και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 18 Ιουνίου το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο σημείωσε ρεκόρ σεζόν σε τηλεθέαση, τόσο στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 26,7%, όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 26,5%. Την Δευτέρα 20 Ιουνίου συνέχισε την κούρσα ανόδου επικρατώντας στην ώρα μετάδοσής του τόσο στο σύνολο του κοινού με 20,2% όσο και στο κοινό 18-54 με 17,8%.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Κατερίνα Παναγοπούλου ξεχώρισε το τριήμερο Παρασκευή έως Κυριακή, καταγράφοντας αξιοσημείωτα ποσοστά τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 18 Ιουνίου το κεντρικό δελτίο  σημείωσε το καλύτερο μερίδιο της σεζόν στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 10,5%, ενώ σε επιμέρους γυναικεία κοινά το ποσοστό έφτασε το 23,6%.

Η ίδια δυναμική πορεία του κεντρικού δελτίου του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου καταγράφηκε και το Σάββατο 19 Ιουνίου με πρωτιά σε επιμέρους ανδρικά κοινά που αποτυπώθηκε στο ποσοστό 15,8%, αλλά και την Κυριακή 20 Ιουνίου που στην ώρα μετάδοσης του το κεντρικό δελτίο του MEGA πέρασε στην πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 12%, και 17,3% σε επιμέρους ανδρικά κοινά.

Πρωινές εκπομπές Mega - Τα ποσοστά τηλεθέασης

Ανεβασμένα και τα ποσοστά τηλεθέασης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών του MEGA, «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη και «MEGA Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και την Στέλλα Γκαντώνα.

Την Παρασκευή 18 Ιουνίου η «Κοινωνία ώρα MEGA» έφτασε στο δυναμικό κοινό 18-54 στο 13%. Το «MEGAΣαββατοκύριακο» την Κυριακή 20 Ιουνίου απέσπασε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά στο κοινό 18-54, 16,7%, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση έναντι του ανταγωνισμού. 

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου η «Κοινωνία ώρα MEGA» διατήρησε τα διψήφια ποσοστά της, 12,7% στο σύνολο και 12,3% στο δυναμικό κοινό.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις