TV & Media

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Οι πρώτες σκέψεις του

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ορφέας Αυγουστίδης
Ορφέας Αυγουστίδης © Instagram

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και μιλάει για τον ερχομό του γιου του.

Μία πολύ ευτυχισμένη φάση της ζωής του διανύει ο Ορφέας Αυγουστίδης, καθώς έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. Η σύντροφός του Γεωργία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της. 

Ο γνωστός ηθοποιός με ανάρτησή του στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία και μοιράστηκε τα πρώτα συναισθήματα που βιώνουν εκείνος και η σύντροφός του μετά την άφιξη του πρώτου τους παιδιού.  

«Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιόμαστε, η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω. Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων. Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι υπέροχοι ανθρώπου εδώ στο @rea_maternity να μας φροντίζουν γιατί έχουμε πέσει στο πάτωμα και έχουμε γίνει βούτυρα από τη γλυκά και την αγάπη», έγραψε στο Instagram ο Ορφέας Αυγουστίδης, ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.