TV & Media

Το μυστικό ομορφιάς της Άνιστον (video, εικόνες)

Είναι ψηλά στον ουρανό

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι το διαφημιστικό πρόσωπο του εμφιαλωμένου νερού Smartwater εδώ και χρόνια. Στην τελευταία της φωτογράφιση για το Smartwater η 45χρονη ηθοποιός με casual εμφάνιση και υπέροχο σώμα κοιτά ψηλά στα σύννεφα.

n

Η Τζεν συμμετέχει κι αυτή στη νέα εκστρατεία της εταιρείας που ονομάζεται «Κοίτα Ψηλά» και έχει να κάνει με το πώς φιλτράρουν το νερό αλλά και τους ηλεκτρολύτες που χρησιμοποιούν για να του δώσουν τη χαρακτηριστική του γεύση. Η Άνιστον έχει επανειλημμένως μιλήσει για την ανάγκη ενυδάτωσης του οργανισμού και για το πόσο σημαντικό είναι να πίνει κανείς πολύ νερό ακόμα κι όταν δεν διψάει. «Συνέχεια λέω στους φίλους μου ότι πρέπει να ενυδατώνονται, ενυδατώνονται, ενυδατώνονται. Πρέπει να πίνουμε νερό, να κοιμόμαστε αρκετά, να κάνουμε γυμναστική και να τρεφόμαστε υγιεινά, όποτε μπορούμε», είπε στο περιοδικό New York μιλώντας για τα μυστικά της φυσικής της κατάστασης.

Οι διαφημίσεις του εν λόγω εμφιαλωμένου νερού ξεχωρίζουν για την απλότητά τους με εξαίρεση εκείνη του 2012 με το δίλεπτο βιντεάκι, το οποίο ήταν καθαρά αυτοσαρκαστικό για την Άνιστον. 

Το 2011 η Τζεν μάθαινε πώς γίνεται ένα βίντεο viral.