TV & Media

Popaganda: Αποκλεισμός πέντε ιδρυτικών μελών από το site

H ανακοίνωσή τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
popaganda-2.jpg

Με κοινή τους ανακοίνωση πέντε ιδρυτικά μέλη της Popaganda αναφέρουν πως αποκλείστηκαν από διαχειριστές της ιστοσελίδας

Με μία ανακοίνωση τους, οι Σταύρος Διοσκουρίδης, Παναγιώτης Μένεγος, Θεοδόσης Μίχος, Φώτης Βαλάτος και Δημήτρης Κουλέλης δηλώνουν πως αποκλείστηκαν από διαχειριστές του site popaganda, στο οποίο είναι μέλη της ιδρυτικής ομάδας και μέτοχοι. 

Την ανακοίνωσή τους στηρίζει και ένα έκτο ιδρυτικό μέλος της Popaganda, ο Νίκος Αμανίτης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των δημοσιογράφων:

Είναι μια παραπλανητική προσπάθεια εκμετάλλευσης της φήμης, του ονόματος και της δουλειάς μας

Εδώ και κάποιες μέρες δεν έχουμε καμία ανάμειξη στο περιεχόμενο που ανεβαίνει στην Popaganda. Για την ακρίβεια, δεν είμαστε καν διαχειριστές του site, αφού έχουμε αποκλειστεί από τα δικαιώματα του administrator. Είναι μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη για μας αφού, όπως αρκετοί ξέρετε (και όλοι μπορείτε να καταλάβετε), έχουμε δώσει τα πάντα εδώ κι 7.5 χρόνια ούτως ώστε η Popaganda να εξελιχθεί σε ένα πραγματικά ανεξάρτητο, αξιόπιστο κι ενδιαφέρον on-line περιοδικό με απόλυτη έμφαση στο πρωτογενές περιεχόμενο.
Ασφαλώς, δεν το πετύχαμε μόνοι μας - ηγηθήκαμε μιας απίστευτα εργατικής κι εξαιρετικά ταλαντούχας συντακτικής ομάδας που αυτήν την στιγμή έχει παραμείνει ακέφαλη παρά τη θέλησή μας. Κρίνουμε σκόπιμο να το δηλώσουμε δημοσίως γιατί αισθανόμαστε ότι αυτό που βλέπετε σήμερα στο popaganda.gr είναι μια παραπλανητική προσπάθεια εκμετάλλευσης της φήμης, του ονόματος και της δουλειάς μας όλα αυτά τα χρόνια από ανθρώπους που δεν τους ξέρετε απλούστατα γιατί όλη αυτήν την περίοδο δεν είχαν ρόλο και συμμετοχή.
Το επόμενο, εξίσου δυσάρεστο για μας, βήμα είναι να ακολουθήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες κι εφόσον αυτό χρειαστεί κι όλες τις προβλεπόμενες νομικές ενέργειες.
Ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

popaganda.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.