TV & Media

MasterChef: Ο Κουτσόπουλος θέλει να βαφτίσει το παιδί του Κοντιζά

Η απάντηση που έδωσε ο κριτής on camera - Βίντεο με backstage των γυρισμάτων

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
MasterChef - Λεωνίδας Κουτσόπουλος
MasterChef - Λεωνίδας Κουτσόπουλος © YouTube

Στα backstage από τα γυρίσματα του MasterChef o Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλει να γίνει νονός αλλά ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν του δίνει το παιδί να το βαφτίσει.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να ξεκινήσει ο νέος κύκλος του MasterChef. Τα πρώτα επεισόδια αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι πρώτοι παίκτες θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η κάμερα του Star βρέθηκε στα γυρίσματα του trailer για το MasterChef. Πάνος ΙωαννίδηςΛεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς έκαναν δηλώσεις και ήταν αποκαλυπτικοί.

Ο Πάνος Ιωαννίδης ανέφερε οτι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν σταματά να παίζει παιχνίδια στο κινητό του τηλέφωνο ανάμεσα στα διαλείμματα. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε από τη μεριά του ότι είχε ζητήσει από τον Σωτήρη Κοντιζά να του βαφτίσει το παιδί. Η απάντηση ήταν αρνητική, με τον «Θείο Λεό» να ζητά τον λόγο on camera από τον κριτή του MasterChef.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε ακόμη οτι ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει πάντα μαζί του μια τσάντα, η οποία περιέχει τα... πάντα. «Laptop, σημειώσεις, μενού, υπεύθυνες δηλώσεις, φωτοτυπίες ταυτότητας, βαλιτσάκι με στυλό, μολύβια, 2-3 ζευγάρια κάλτσες» εξήγησε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

MasterChef 5 – Αποκλειστικό Backstage | Οι τρεις κριτές δηλώνουν έτοιμοι για δράση

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.