TV & Media

Η Λουπίτα Νιόνγκο στον Πόλεμο των Άστρων

Μαζί της και η Γκουέντολιν Κρίστι, η Μπρίεν του Game of Thrones

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο καστ της νέας ταινίας της κινηματογραφικής σειράς «Πόλεμος των Άστρων: Το επεισόδιο επτά», ανήκει επισήμως η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Λουπίτα Νιόνγκο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Lucasfilm Walt Disney Co. Ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ο ρόλος που θα υποδυθεί στο φιλμ η 31χρονη ηθοποιός. Η Νιόνγκο βραβεύθηκε με το Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «12 χρόνια σκλάβος».

Στην κινηματογραφική συνέχεια του Πολέμου των Άστρων θα ενταχθεί επίσης και η Γκουέντολιν Κρίστι που γνωρίσαμε ως Μπρίεν στην επική τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones».

n

Η συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς αναμένεται να βγει στις αίθουσες σε όλο τον κόσμο στις 18 Δεκεμβρίου του 2015 σε σκηνοθεσία τουΤζέι-Τζέι Έιμπραμς, δημιουργού του «Star Trek» με πρωταγωνιστές τα μυθικά ονόματα της σειράς, Χάρισον Φορντ, Κάρι Φίσερ και Μαρκ Χάμιλ καθώς και τους νεότερους ηθοποιούς, Άνταμ Ντράιβερ, Όσκαρ Ισαάκ και Άντι Σέρκις. Η Ντίσνεϊ έχει υποσχεθεί τρία νέα κινηματογραφικά επεισόδια του κινηματογραφικού έπους του Τζορτζ Λούκας, αφότου αγόρασε την Lucasfilm το 2012 έναντι 4,05 εκατομμυρίων δολαρίων.