TV & Media

11χρονος Έλληνας σε ταινία με τον Ράσελ Κρόου (video)

Ο Ντίλαν Γεωργιάδης στο καστ του «The Water Diviner»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ένα ενδεκάχρονο Ελληνόπουλο από τη Μελβούρνη συμπρωταγωνιστεί στο «The Water Diviner», τη νέα ταινία του Ράσελ Κρόου, την οποία σκηνοθετεί ο ίδιος ο διάσημος ηθοποιός.

Πρόκειται για τον γεννημένο στη Μελβούρνη Ντίλαν Γεωργιάδη, ο οποίος στην ταινία υποδύεται ένα αγόρι από την Τουρκία, ενώ για τις ανάγκες του ρόλου υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει για κάποιο διάστημα τα μαθήματά του προκειμένου να ταξιδέψει στο Σίδνεϋ και την Κωνσταντινούπολη, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα.

Σχετικά με τη συναναστροφή του με τον δημοφιλή ηθοποιό, ο Ντίλαν δήλωσε: «Με βοήθησε πάρα πολύ και προσπαθούσε να με διασκεδάσει. Τα πάντα τα έκανε με χιούμορ».

Το σενάριο του «The Water Diviner» υπογράφει ο ομογενής Άντριου Αναστάσιος, ενώ η υπόθεση πραγματεύεται το ταξίδι ενός αυστραλού πατέρα στην Τουρκία με στόχο να βρει τους δύο γιους του, αγνοούμενους μετά τη μάχη της Καλλίπολης το 1915.

Στo ιστορικό δράμα, η ημερομηνία κυκλοφορίας του οποίου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, πρωταγωνιστεί εκτός από τον Ράσελ Κρόου και η Όλγκα Κιριλένκο.

n