TV & Media

Σκορπιός: Πλησιάζει το πάρτι της Ριμπολόβλεβα

Δεν δέχεται δώρα, μαζεύει χρήματα για τη Λευκάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
69370-139842.jpg

Μόλις δύο μέρες έμειναν πριν ο Σκορπιός ξαναζήσει μέρες αίγλης, όπως τότε που ο Αριστοτέλης Ωνάσης κατέβαινε στο Νυδρί για να επισκεφτεί την αγαπημένη του ταβέρνα, συνοδεία παγκόσμιων αστέρων της showbiz, ο Μίκι Ρουρκ και η Κάρε Ότις έκαναν βόλτες στο λιμάνι και η Χριστίνα έκανε σούζες με ντόπιο «καμικάζι».

Η νέα ιδιοκτήτρια του Σκορπιού ετοιμάζεται για το μεγάλο πάρτι στο Σκορπιό, με τουλάχιστον 100 καλεσμένους. Φορτηγά γεμάτα λουλούδια φθάνουν στο νησί, αρκετοί διάσημοι καλεσμένοι ήδη μένουν σε ξενοδοχεία της περιοχής. 

Μιλώντας σε γαλλικό περιοδικό η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, είπε πώς προσέγγισε την Αθηνά Ωνάση για το νησί, την κοινή τους αγάπη για τα άλογα, δήλωσε πώς η μεγαλύτερη παρέμβαση που θα κάνει είναι να φτιάξει σταύλους για τα άλογα και τόνισε ότι ζήτησε από τους καλεσμένους να μην της φέρουν δώρα αλλά να μαζέψουν τα χρήματα, για να τα προωθήσουν σε έργα κοινής ωφέλειας για τη Λευκάδα. Στα άμεσα σχέδια της είναι η αγορά ενός ειδικού οχήματος για μεταφορά παιδιών ΑμεΑ, χρηματοδότηση για παιδικές χαρές, χώρους άθλησης κ.ά.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.