TV & Media

Ο Χοακίν Φίνιξ στη νέα ταινία του Γούντι Άλεν

Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Χοακίν Φίνιξ θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του Γούντι Άλεν, περνώντας για πρώτη φορά στο παλμαρέ των ηθοποιών που έχουν συνεργαστεί με τον κορυφαίο σκηνοθέτη.

Το άτιτλο προς το παρόν φιλμ θα ξεκινήσει να γυρίζεται τον Ιούλιο. Ο Φίνιξ είναι το πρώτο μέλος του καστ του οποίου η συμμετοχή ανακοινώθηκε.

Στο μεταξύ, η 47η ταινία του Γούντι Άλεν, «Magic In The Moonlight», κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 25 Ιουλίου. Εκτυλίσσεται στη νότια Γαλλία και πρωταγωνιστούν οι Αϊλίν Άτκινς και Κόλιν Φερθ. Η προηγούμενη ταινία του Άλεν, «Blue Jasmine», απέφερε ένα βραβείο Όσκαρ στη Κέιτ Μπλάνσετ και 95 εκατομμύρια δολάρια στο box office, επιβεβαιώνοντας τη γόνιμη περίοδο που διανύει ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος, ο οποίος έχει προταθεί για Όσκαρ 24 φορές, έχοντας κερδίσει το βραβείο τρεις φορές («Άνι Χολ», «Η Χάνα και οι αδελφές της», «Μεσάνυχτα στο Παρίσι»).

Ο Χοακίν Φίνιξ διεκδίκησε το Όσκαρ τρεις φορές, με τις ταινίες «The Master», «Walk the Line» και «Gladiator». Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο «Her» του Σπάικ Τζόνζι, ενώ μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «Inherent Vice», σε σκηνοθεσία Πολ Τόμας Άντερσον, βασισμένου στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τόμας Πίντσον.

Δ.Κ.