TV & Media

Kαι ο Σάκης Ρουβάς κατά του ρατσισμού

Έφαγε μπανάνα για το κίνημα we are all monkeys

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
66980-135190.jpg

Tη δική του συνεισφορά έκανε ο Σάκης Ρουβάς στο κίνημα κατά του ρατσισμού που εκδηλώθηκε το τελευταίο διάστημα με τις φωτογραφίες δημοσίων προσώπων που τρώνε μπανάνα, αναρτώντας κατόπιν το ενσταντανέ στα σόσιαλ μίντια με το χάσταγκ #weareallmonkeys.

Υπενθυμίζουμε ότι η απροσχεδίαστη καμπάνια ξεκίνησε έπειτα από το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Βιγιαρεάλ, όταν οπαδός της αντίπαλης ομάδας πέταξε στον Ντάνι Άλβες μια μπανάνα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έσκυψε, την έπιασε, έκοψε ένα κομμάτι και το έφαγε. Την αντίδρασή του ασπάστηκαν διάφορες προσωπικότητες που καταβρόχθισαν τη δική τους μπανάνα προκειμένου να πετύχουν το πιο χλευαστικό πλήγμα του 2014 απέναντι στο ρατσισμό.

Στην περίπτωσή μας, και όντας ο Sakis, προκάλεσε έναν μίνι παροξυσμό με τη φωτογραφία του, η οποία σε διάστημα λίγων μόλις ωρών αφότου αναρτήθηκε στο προφίλ του τραγουδιστή στο Facebook, συγκέντρωσε περισσότερα από 20.000 likes –γινόμενη δηλαδή ο ορισμός του διαδικτυακού viral.

Όσο για τα σχόλια; «Τι κάνει ο θεός», «Σάκη θα σε φάω», «Να ήμουν η μπανάνα», «Θέλω να φάω τη μπανάνα από το στόμα σου» και άφθονα τέτοια χαριτωμένα, παρόμοιου ύφους.

Ο ίδιος ο δημοφιλής ερμηνευτής συνόδευσε τη φωτό με τη λακωνική λεζάντα, Say no to racism! Always & everywhere..#weareallmonkeys

Δ.Κ.

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.