TV & Media

Μπρους Γουίλις: Σε καραντίνα με την πρώην του, Ντέμι Μουρ

Η ανάρτηση στο Instagram - Όλη η οικογένεια με ριγέ πιτζάμες σαν τους Ντάλτονς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντέμι Μουρ
Η οικοκένεια Γουίλις-Μπουρ σε καραντίνα με πιτζάμες © Instagram

Σε καραντίνα με την πρώην σύζυγό του και όχι τη νυν ο «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει» Μπρους Γουίλις.

Ο «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει» Μπρους Γουίλις μπήκε κι αυτός σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού, αλλά επέλεξε να εγκλειστεί στο σπίτι μαζί με την  πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ. Το ζεύγος Γουίλις-Μουρ έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά και σε φωτογραφία που ανέβασε η σταρ του Χόλιγουντ στο Instagram όλη η οικογένεια και τα δεκάδες αδέσποτα που έχει σώσει η ηθοποιός ποζάρουν με ριγές πιτζάμες σαν την οικογένεια Ντάλτον. «Στιγμές που δένεται η οικογένεια», σχολιάζει η Ντέμι Μουρ.

Ωστόσο, η νυν σύζυγος του Μπρους Γουίλις δεν φαίνεται πουθενά στη φωτογραφία και σύμφωνα με τα σχόλιά της, μάλλον βρίσκεται μακριά εδώ και ημέρες. Η Έμμα Χέμινγκ Γουίλις σχολίασε: «Στα καλύτερά σας. Σας αγαπώ και μου λείπετε όλοι» έγραψε.

Ο 65χρονος Μπρους Γουίλις αποφάσισε να κλειστεί σε καραντίνα με την Ντέμι Μουρ και τα παιδιά τους, Ράμερ, 31 ετών, Σκουτ, 28 ετών και Ταλούλα, 26. Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο ακόμη παιδιά από τον δεύτερο γάμο του, ηλικίας 8 και 5 ετών. Σύμφωνα με την μικρότερη κόρη των αστέρων του Χόλιγουντ, Ταλούλα, η οικογένεια του Μπρους Γουίλις αποφάσισε να απομονωθεί εδώ και 27 μέρες.

Η Ντέμι Μουρ και ο Μπρους Γουίλις είναι χωρισμένοι εδώ και 20 χρόνια και η σχέση τους είναι καλή. Η Ντέμι Μουρ ήταν μάλιστα καλεσμένη και στην ανανέωση των όρκων του γάμο του Μπρους Γουίλις με την Έμα, τον Μάρτιο του 2019.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.