TV & Media

Ο Τραμπ ζητά να πληρώσουν η Μέγκαν και ο Χάρι για την ασφάλειά τους στις ΗΠΑ

To tweet του Αμερικανού προέδρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέγκαν Μαρκλ
Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι © EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διαμήνυσε σήμερα ότι η Ουάσινγκτον δεν πρόκειται να πληρώσει για την ασφάλεια του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στο Λος Άντζελες.

H Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν βρίσκονται πια στον Καναδά και στο νησί Βανκούβερ. Εν μέσω πανδημίας το βασιλικό ζεύγος του Σάσεξ μετακόμισε στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών. O πρόεδρος Τραμπ πάντως έσπευσε να τους διαμηνύσει ότι θα πρέπει να βάλουν στο χέρι στην τσέπη για την ασφάλειά τους. ό,τι είχε να πει ο Τραμπ, το είπε μέσω twitter.

«Είμαι μεγάλος φίλος και θαυμαστής της Βασίλισσας και του Ηνωμένου Βασιλείου. Αναφέρθηκε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν που εγκατέλειψαν τη Βρετανία, θα έμεναν μόνιμα στον Καναδά, τώρα έχουν εγκαταλείψει τον Καναδά για τις ΗΠΑ, ωστόσο, δεν θα πληρώσουν για την προστασία τους. Πρέπει να πληρώσουν.»

Η πρώην ηθοποιός και ο πρίγκιπας Χάρι πρόλαβαν να αλλάξουν σπίτι και χώρα πριν από τις 21 Μαρτίου που τα σύνορα του Καναδά με τις ΗΠΑ έκλεισαν προσωρινά και απαγορεύτηκε η μετακίνηση των πολιτών στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού.

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος έχει διαγνωστεί θετικός στον νέο κορωνοϊό και παραμένει σε απομόνωση στη Σκωτία μαζί με τη σύζυγό του, Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα. Υπενθυμίζεται ότι εν μέσω πανδημίας το βασιλικό ζεύγος του Σάσεξ «χωρίζει» οριστικά από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας στις 31 Μαρτίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.