TV & Media

Κορωνοϊός: «Κινδυνεύει» πάλι ο γάμος της πριγκίπισσας Βεατρίκης;

Φήμες ότι πάει για αναβολή για τρίτη φορά

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πριγκίπισσα Βεατρίκη και Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι
Πάει για αναβολή λόγω κορωνοϊού ο βασιλικός γάμος της Βεατρίκης ©EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Ο κορωνοϊός μάλλον θα χαλάσει τα σχέδια για τον βασιλικό γάμο της πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον Ιταλό Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι.

Ο γάμος της πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον Ιταλό εκατομμυριούχο και μεγιστάνα Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι κινδυνεύει να αναβληθεί για τρίτη συνεχόμενη φορά καθώς η κατάσταση στον κόσμο με τον νέο κορωνοϊό δεν είναι η κατάλληλη για χαρμόσυνες τελετές. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας People η βασιλική οικογένεια εισηγείται στο ζευγάρι να αναβάλει τα σχέδια εξαιτίας της πανδημίας αλλά και τον φόβο μετάδοσης του ιού σε μια μαζική εκδήλωση όπως ένας βασιλικός γάμος.

Η 31χρονη πριγκίπισσα Βεατρίκη, κόρη της Σάρας Φέργκιουσον και του πρίγκιπα Άντριου, επρόκειτο να παντρευτεί τον 37χρονο Ιταλό στο παλάτι του Σεν Τζέιμς στο Λονδίνο στις 29 Μαΐου και στη συνέχεια η γιαγιά της βασίλισσα Ελισάβετ θα άνοιγε το παλάτι του Μπάκιγχαμ για τη δεξίωση. Ο κορωνοϊός αλλάζει τα δεδομένα. Καταρχάς η βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζεται να απομονωθεί μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο στο κάστρο του Ουίνδσορ. Ο κορωνοϊός έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής τον θάνατο 71 ανθρώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα κρούσματα είναι περισσότερα από 1.000. Η Ελισάβετ έχει ήδη ακυρώσει όλες τις υποχρεώσεις της.

Θα έλεγε κανείς ότι το κακό τρίτωσε. Αυτός ο γάμος έχει αναβληθεί άλλες δύο φορές εξαιτίας του πατέρα της πριγκίπισσας Βεατρίκης και του σκανδάλου σεξουαλικής κακοποίησης με τον εκλιπόντα Τζέφρι Επστάιν, στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο γιος της βασίλισσας της Αγγλίας. Και τώρα ο γάμος της πριγκίπισσας Βεατρίκης θα πρέπει να περιμένει μέχρι να κοπάσει μια πανδημία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.