TV & Media

Jared Leto:«Μήπως η J.Lawrence πέφτει επίτηδες;»

Το «καλό»παιδί του Hollywood λέει «κακίες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
62728-126101.jpg

Ο Jared Leto, τον τελευταίο καιρό έχει καταφέρει να συζητιέται πολύ, μια με τα βραβεία που σαρώνει το ένα μετά το άλλο, μια με τις γυμνές φωτογραφίσεις του, μια με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του. Αυτή τη φορά όμως, συζητήθηκε για τα σχόλια που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή του στo «Access Hollywood», σχετικά με την... δεύτερη πτώση της Jennifer Lawrence στα βραβεία Oscar.

Όταν η Jennifer ανέβηκε στη σκηνή για να παραδώσει το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού, παρέκαμψε λίγο το σενάριο και απευθυνόμενη σε κάποιον από το ακροατήριο είπε: «Τι γελάς; Που είναι το αστείο; Ακόμα σε βλέπω!». Ο Jared λοιπόν εξηγεί ότι τελικά σε εκείνον απευθυνόταν, ο οποίος είχε λυθεί στα γέλια μαζί με τον αδερφό και τη μητέρα του. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τις γκριμάτσες που έκανε η Ellen Degeneres, ακριβώς πίσω από τη Jennifer Lawrence, λέγοντας σε στυλ παντομίμας «Μην πέσεις, μην πέσεις». Κάτι που η Jennifer όμως δε γνώριζε.

Ο Jared αστειεύτηκε στο δημοσιογράφο λέγοντας: «Μάλλον δεν έχω τρόπους. Μπορείς να "πάρεις" τρόπους από τη Λουιζιάνα, αλλά δε μπορείς να πάρεις τη Λουιζιάνα από τους τρόπους σου», ενώ λίγο πριν το κλείσιμο της συνέντευξης δεν παρέλειψε να πετάξει την κακία του λέγοντας: «Αναρωτιέμαι μήπως τελικά όλο αυτό με τα πεσίματα είναι λίγο στημένο...»

Ε.Μ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.