- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Πού γράφτηκε το «No Time to Die» για τον Μποντ
Η Billie Eilish και ο αδελφός της Finneas αποκαλύπτουν πού τους ήρθε η έμπνευση
Το τραγούδι «No Time To Die» για τη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον πράκτορα Τζέιμς Μποντ γράφτηκε μέσα σε ένα λεωφορείο.
Ο Φινέας Ο'Κόνελ αποκάλυψε ότι αυτός και η αδελφή του Μπίλι Άιλις (Billie Eilish) έγραψαν το τραγούδι για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ «No Time To Die» στις κουκέτες του λεωφορείου της περιοδείας τους.
Σε συνέντευξή του στο GQ, ο 22χρονος O'Κόνελ, δήλωσε: «Έγραψα το "No Time To Die" σε ένα λεωφορείο. Συγκεκριμένα, στις κουκέτες του λεωφορείου της περιοδείας μας».
«Μας δόθηκαν οι πρώτες 20 σελίδες του σεναρίου. Υποθέτω ότι είναι μέχρι το σημείο που το τραγούδι μπαίνει στην ταινία. Έτσι ανοίγουν όλες οι ταινίες του Μποντ. Έτσι, μπορέσαμε να διαβάσουμε τις πρώτες 20 σελίδες, κάτι που ήταν προφανώς απίστευτο. Μας έδωσε μια καλή κατεύθυνση και μια εικόνα για το πού θα "πέσει" το τραγούδι, και τον τόνο. Η Μπίλι κι εγώ γράψαμε το τραγούδι και ηχογραφήσαμε το ντέμο, το έστειλα και το ολοκλήρωσα στο Λονδίνο με τον Χανς Ζίμερ που έκανε την ενορχήστρωση και τον Τζόνι Μαρ», είπε ο Φινέας.
Όταν ρωτήθηκε αν οι Αμερικανοί είναι παθιασμένοι με το βρετανικό franchise, είπε: «Νομίζω ότι οι άνθρωποι στις ΗΠΑ ενδιαφέρονται τώρα για τον Μποντ. Εντάξει, ίσως ειδικά η Μπίλι κι εγώ, νοιαζόμαστε πραγματικά για τον Μποντ. Το αγαπάμε».
Νωρίτερα η Έιλις είχε δηλώσει ότι πήρε μόνο τρεις μέρες στον αδελφό της για να γράψει το κομμάτι.
Το τραγούδι «No Time To Die» θα το ερμηνεύσει η Μπίλι Έιλις για πρώτη φορά στην αποψινή τελετή των Βρετανικών Μουσικών Βραβείων (BRIT Awards), μαζί με τους Ζίμερ και Μαρ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υποδύθηκε τον γιο της γειτόνισσας του Σάββα και της Λυδίας
Οι ατάκες για το δείπνο συμφιλίωσης κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθώνιου του ΑΝΤ1
Φωτογραφήθηκαν και πάλι στο σπίτι της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου
Η δημοσιογράφος μίλησε για τις απώλειες της ζωής της και για το συναισθηματικό φαγητό
Αποχαιρετισμός της ΕΣΗΕΑ στον έμπειρο πολιτικό συντάκτη της ΕΡΤ
Η λάμψη της πασαρέλας δεν αποτυπώθηκε με την αναμενόμενη δυναμική στους πίνακες τηλεθέασης
H παρέα βρέθηκε στο νησί που αγαπούν ιδιαίτερα Καπουτζίδης και Καρύδη
Οι κριτές εξέτασαν κάθε λεπτομέρεια από τον ημιτελικό αλλά και από την εξέλιξη του καθενός
«Γίνεσαι διάσημος από τους κανόνες που παραβιάζεις»
Ποιο μοντέλο έμεινε εκτός ημιτελικού
«Η ιστορική αλήθεια μερικές φορές θέλει σκληρές αποφάσεις»
Κάνει λόγο για «προδήλως παράνομη απόφαση» και καλεί εγρήγορση
Ο ρόλος της δημοσιογραφίας και το ντοκιμαντέρ για τη 17 Νοέμβρη
Η εξομολόγηση της συζύγου του εκλιπόντος ηθοποιού για τις τελευταίες στιγμές του στο νοσοκομείο
«Θα είμαι αυστηρή στον ρόλο μου» δηλώνει
Άγνωστος απείλησε τον δημοσιογράφο ότι «θα έχει την τύχη του Γιώργου Καραϊβάζ»
Ο ηθοποιός μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στην τηλεόραση και τον ευρύτερο χώρο του θεάματος
O δημιουργός αξέχαστων εκπομπών που έχουν γράψει ιστορία, παραχώρησε το πολύτιμο αρχείο του
Τι αποκάλυψε για τα γυρίσματα του «Παρά Πέντε» και τον ρόλο της «Ντάλιας»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.