TV & Media

Όταν η Κιμ Καρντάσιαν δεν άκουγε την καρδιά της Νορθ

Η 39χρονη μοιράστηκε τον τρόμο που βίωσε πιστεύοντας ότι είχε αποβάλει

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κιμ Καρντάσιαν
Κιμ Καρντάσιαν / © EPA/NINA PROMMER

Η Κιμ Καρντάσιαν ανοίγει την καρδιά της για τη δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης της, στη Νορθ. Τότε που πίστευε ότι είχε αποβάλει.

Η Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τον τρόμο που ένιωσε όταν ο γιατρός της είχε πει πως δεν άκουγε την καρδιά της κόρης της, Νορθ. Η 39χρονη σταρ των ριάλιτι πίστεψε εκείνη τη στιγμή ότι είχε αποβάλει.

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών είπε χαρακτηριστικά; «Αιμορραγούσα πολύ. Ο γιατρός μου δεν μπορούσε να ακούσει την καρδιά της Νορθ και η αγωνία μου είχε χτυπήσει κόκκινο».

Η Κιμ Καρντάσιαν πάσχει από προδρομικό πλακούντα, μια σπάνια και σοβαρή πάθηση, η οποία μπορεί να αποβεί μοιραία για το έμβρυο σε περίπτωση μιας νέας εγκυμοσύνης. Για αυτό τον λόγο η 39χρονη απέκτησε τα δύο τελευταία της παιδιά με παρένθετη μητέρα. Ωστόσο, δεν γνώριζε ότι έπασχε από αυτό το σύνδρομο όταν ήταν έγκυος στη Νορθ. Στο podcast 'All's Fair' η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians» μίλησε για τις δύσκολες ώρες και ημέρες της πρώτης εγκυμοσύνης.

«Νόμιζα ότι είχα αποβάλει. Αιμορραγούσα πολύ και πονούσα ενώ βρισκόμουν στο Μαϊάμι. Ο γιατρός μου, μου είπε: 'Έλα το πρωί. Θα κάνουμε την επέμβαση την ημέρα των Ευχαριστιών για να μη σε δει κανείς'. Πήγα και η καρδιά της Νορθ δεν ακουγόταν. Είχες αποβολή, μου είπε. Ευτυχώς ο γιατρός είχε κάνει λάθος και κατάφερα να φέρω στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.