TV & Media

Η Μέγκαν κρατά μάλλον άγαρμπα τον Άρτσι και δεν περνά απαρατήρητη (video)

Οι χρήστες των social media της προτείνουν να πάρει μαθήματα από νταντά

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Μέγκαν Μαρκλ, μαζί με τον Άρτσι, έβγαλε βόλτα τους σκύλους της. Πώς σχολιάστηκε από τους χρήστες των social media ο τρόπος που κρατάει το παιδί.

Ο πρίγκιπας Χάρι έφθασε σήμερα στον Καναδά για να ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί με την σύζυγό του Μέγκαν και τον γιο τους Άρτσι, έπειτα από την κρίση που ξέσπασε στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας από την αιφνιδιαστική ανακοίνωση του ζευγαριού πριν από μερικές ημέρες ότι σχεδιάζει να απομακρυνθεί από τη βασιλική οικογένεια.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News πρόβαλε πλάνα που δείχνουν τον Χάρι να φθάνει στη Νήσο Βανκούβερ λίγες μόλις ημέρες μετά τη συμφωνία με την γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ και με άλλα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Νωρίτερα η Μέγκαν εθεάθη με τον Άρτσι να βγάζουν βόλτα τους σκύλους στη γειτονιά που θα μείνει η οικογένεια, ενώ πικρόχολα σχόλια στα social media προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίον η Μέγκαν κρατούσε το μωρό της.

«Ας την δείξει κάποιος πώς να χρησιμοποιεί τον μάρσιπο προτού πέσει κάτω ο μικρός Άρτσι», είναι ένα από τα σχόλια των χρηστών.

«Ας την βοηθήσει ένας από τους σωματοφύλακές της»... «Δεν τον κρατάει σωστά (τον μικρό Άρτσι)»... «Ο μικρός Άρτσι έδειχνε να αισθάνεται άβολα στον μάρσιπο»... «Η Μέγκαν δείχνει να χρειάζεται βοήθεια», γράφουν άλλοι χρήστες.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail: «Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης παρότρυναν την Μέγκαν Μαρκλ να λάβει συμβουλές από την νταντά για το πώς να χρησιμοποιήσει τον μάρσιπο με αφορμή τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνοντας τον αδέξιο χειρισμό της στη βόλτα με τον Άρτσι και τα δύο σκυλιά της. Η βόλτα της στο δάσος, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το παραθαλάσσιο νέο της σπίτι στο Βανκούβερ του Καναδά, δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους φωτογράφους».