TV & Media

Πένθος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: Πέθανε η μητέρα του

Λίγους μήνες μετά την απώλεια του πατέρα του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
uggarezos.jpg
Δημήτρης Ουγγαρέζος/ © Instagram/ d_ougarezos

H μητέρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου μετά από μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή.

Σε βαθύ πένθος βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, καθώς η αγαπημένη του μητέρα έφυγε από τη ζωή, λίγους μόλις μήνες μετά τον χαμό του πατέρα του παρουσιαστή.

Σύμφωνα με το zappit.gr, η μητέρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου μετά από μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή, την οποία δυστυχώς δεν μπόρεσε να κερδίσει, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Πριν από λίγους μήνες, στην αρχή του έτους, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε χάσει και τον πατέρα του, για την απώλεια του οποίου είχε πει: «Ο πατέρας μου, ο μαστρο -Γιώργης, Α’ Μηχανικός στα καράβια κέρναγε τις νοσοκόμες καριόκες που έκανε γιο» έχει γράψει, ενώ εξομολογήθηκε: «Είμαι μοναχοπαίδι, μοναχογιός κι αυτή ήταν η πρώτη απώλεια που αντιμετώπισα στη ζωή μου. Δεν έχω βιώσει άλλη και δεν ήξερα πώς είναι. Όλο αυτό με «μαύρισε». Με το πέρας του χρόνου, όταν θα ηρεμήσω, θα κάτσω και θα το αναλύσω, θα το αφήσω να με οδηγήσει μόνο του. Τότε, θα μπορώ να μιλήσω πιο άνετα γι’ αυτό το θέμα. Μα, ο πατέρας μου ζει μέσα μου. Ο πατέρας μου είμαι εγώ. Είναι ένα δικό μου κομμάτι και πάντα θα είναι. Ας μην πούμε κάτι άλλο γι’ αυτό, σε παρακαλώ…»

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.