TV & Media

Λούλης: Ο Βαρουφάκης έχει αλαζονικά και ναρκισσιστικά στοιχεία

«Θα τον ψήφιζα γιατί πρώτον πιστεύω πως είναι έντιμος»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
varoufakis-tainia
O Γιάνης Βαρουφάκης με τους πρωταγωνιστές της ταινίας © EPA/CLAUDIO ONORATI

«Μπορώ να αναγνωρίσω ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει και στοιχεία και αλαζονικά και ναρκισσιστικά όπως κι εγώ», είπε ο Χρήστος Λούλης.

Στην ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο Δωμάτιο» στην οποία πρωταγωνιστεί υποδυόμενος τον Γιάνη Βαρουφάκη αναφέρθηκε ο  Χρήστος Λούλης.

«Αν δεν είναι πολυσυζητημένη και πολυαναμενόμενη αυτή η ταινία στην Ελλάδα του 2019 ποια ταινία θα είναι;», είπε ο Χρήστος Λούλης για την ταινία που βασίζεται στο βιβλίο του επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι».

Αναφερόμενος στον ρόλο που ενσαρκώνει, εκείνον του πρώην ΥΠΟΙΚ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Λούλης είπε: «Μπορώ να αναγνωρίσω ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει και στοιχεία και αλαζονικά και ναρκισσιστικά όπως κι εγώ. Όπως άλλωστε πιστεύω -χωρίς να θέλω να δείξω ότι είμαι ψωνάρα- ότι όταν έχεις μια γνώση παραπάνω, μια ισχυρογνωμοσύνη άδικη ή δίκαιη σε σχέση με τις γνώσεις σου και με το πως βλέπεις τα πράγματα δεν μπορείς να μην είσαι και λίγο αλαζόνας».

Σε ερώτηση αν θα ψήφιζε τον Γιάνη Βαρουφάκη είπε: «Θα τον ψήφιζα γιατί πρώτον πιστεύω πως είναι έντιμος, δεύτερον θεωρώ ότι πολλά από αυτά που λέει με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο, άλλα όχι, αλλά δεν πειράζει. Έχει γύρω του, πιστεύω, ανθρώπους αξιόλογους και είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να κάνει υπεύθυνη αντιπολίτευση».

Όσον αφορά στο περιστατικό με τις αρνητικές κριτικές στην ταινία «Ενήλικοι στο δωμάτιο» στο IMDB, και το γεγονός ότι η πλατφόρμα αποφάσισε να σβήσει σχόλια είπε: «Δεν έχει σβήσει μόνο καυστικά σχόλια. Έχει σβήσει ψήφους. Γελάω και κλαίω μαζί, γίναμε για άλλη μια φορά παγκοσμίως ρεζίλι. Δεν χρειάζεται συμφωνούμε με κάθε ταινία που συμβαίνει. Μπορεί να διαφωνήσεις ή μπορείς να μην γίνεις ρεζίλι με το να μπεις στο IMDb και να βάλεις ψήφο ενώ δεν έχεις δει την ταινία, πώς είναι δυνατόν; Από τις 2.5000 ψήφους που υπήρχαν για την ταινία οι 18000 αν δεν κάνω λάθος ήταν από την Ελλάδα, ενώ δεν έχει παιχτεί στην Ελλάδα».

Χρήστος Λούλης: Ο Γ. Βαρουφάκης έχει στοιχεία αλαζονικά και ναρκισσιστικά όπως κι εγώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.