TV & Media

Μάιλι Σάιρους: Ψέμα ότι απάτησα τον Λίαμ

Η εκκεντρική τραγουδίστρια της ποπ σπάει τη σιωπή της και εξαπολύει τα πυρά της κατά των επικριτών

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάιλι Σάιρους
Μάιλι Σάιρους/©EPA/NEIL HALL

«Έχω καπνίσει χόρτο, τα έχω κάνει θάλασσα με άλλες μου σχέσεις στο παρελθόν, αλλά δεν απάτησα τον Λίαμ» εξομολογείται η Μάιλι Σάιρους.

«Μπορώ να δεχτώ ότι η ζωή που διάλεξα να έχω, σημαίνει ότι πρέπει να είμαι συνεχώς ξεκάθαρη με τους θαυμαστές μου, τους οποίους αγαπώ. Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ, είναι ότι μου λένε ότι ψεύδομαι στο θέμα ενός εγκλήματος που δεν διέπραξα». Η Μάιλι Σάιρους αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση, απαντώντας στους επικριτές της που θεωρούν ότι αυτή φταίει για τον χωρισμό της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κρυφό ειδύλλιο με την πέτρα του σκανδάλου Κέιτλιν Κάρτερ πριν μπουν οι τίτλοι τέλους στον γάμο της με τον 29χρονο Αυστραλό ηθοποιό. Σε αναρτήσεις της στα social media, η Σάιρους αρνήθηκε ότι τον απάτησε, παραδέχτηκε όμως ότι δεν είναι... άγγελος. Η 26χρονη Αμερικανίδα απαρίθμησε, μάλιστα, ορισμένα «κατορθώματά» της όταν ήταν πιο μικρή. Όπως: «Έχασα ένα τεράστιο συμβόλαιο με την Walmart στα 17 της γιατί είχα καπνίσει από bong» (σ.σ. πίπα που χρησιμοποιείται για την κατανάλωση κάνναβης) ή «με πέταξαν έξω από ένα ξενοδοχείο στην Τρανσυλβανία γιατί έγλειψα ένα γλυκό σε σχήμα πέους του Λίαμ Χέμσγουορθ».

Έχοντας βγάλει για πάντα από πάνω της την εικόνα της «Χάνα Μοντάνα», μέσω της οποίας είχε γίνει ίνδαλμα των εφήβων, η εκκεντρική πλέον τραγουδίστρια της ποπ δηλώνει απελευθερωμένη χωρίς στερεότυπα στον έρωτα. «Χόρεψα και ισορρόπησα γυμνή πάνω σε μια μπάλα κατεδάφισης» πρόσθεσε, αναφερόμενη στο βιντεοκλίπ του «Wrecking Ball», το 2013.

Λίαμ Χεμσγουορθ και Μάιλι Σάιρους
Λίαμ Χεμσγουορθ και Μάιλι Σάιρους/©EPA/ETIENNE LAURENT

«Αλλά η αλήθεια είναι ότι μόλις ο Λίαμ και εγώ συμφιλιωθήκαμε, ήμουν αφοσιωμένη και ειλικρινής. Μπορώ να παραδεχτώ πολλά πράγματα, αλλά αρνούμαι να παραδεχτώ ότι ο γάμος μου τελείωσε εξαιτίας μιας απιστίας» ξεκαθάρισε.

Είμαι στα καλύτερά μου

«Έπρεπε να πάρω μια υγιή απόφαση για μένα και να αφήσω πίσω μια ζωή που ανήκει στο παρελθόν. Διανύω την πιο ευτυχή και υγιή περίοδο της ζωής μου εδώ και πολύ καιρό. Μπορείτε να πείτε ότι χορεύω προκλητικά twerk, ότι καπνίζω κάνναβη, ότι είμαι μια άξεστη χωριάτισσα, αλλά δεν είμαι ψεύτρα» ανέφερε επίσης.

Η Μάιλι Σάιρους και ο Λίαμ Χέμσγουορθ παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2018. Είχε προηγηθεί μια θυελλώδη σχέση με χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Την Τετάρτη ο 29χρονος Αυστραλός ηθοποιός έκανε αίτηση διαζυγίου στο Λος Άντζελες, επικαλούμενος αγεφύρωτες διαφορές. Αδελφός του Κρις Χέμσγουορθ (κινηματογραφικός Θορ), έγινε ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του στην τριλογία «Hunger Games».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.