TV & Media

Μέγκαν- Χάρι: Οικολόγοι μόνο στα λόγια - Πώς πήγαν στην Ίμπιζα

Ποιος πληρώνει την πτήση με το «Uber των δισεκατομμυριούχων», 21.873 ευρώ με επιστροφή;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέγκαν, Χάρι και υιός
Μέγκαν, Χάρι και υιός / © EPA/CHRIS ALLERTON

Σφοδρή κριτική σε Χάρι και Μέγκαν για τον τρόπο που ταξίδεψαν υπό άκρα μυστικότητα στην Ίμπιζα με τον μικρό Άρτσι.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ χρησιμοποίησαν το ιδιωτικό τζετ μιας εταιρείας που αυτοπροσδιορίζεται ως το «Uber των δισεκατομμυριούχων» για να πετάξουν από τη Βρετανία στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Ίμπιζα, όπου έκαναν ολιγοήμερες διακοπές με τον γιο τους, Άρτσι.

Η MailOnline αποκαλύπτει ότι ο 34χρονος πρίγκιπας Χάρι και η 38χρονη Μέγκαν Μαρκλ πέταξαν για την Ίμπιζα στις 6 Αυγούστου για να καταλύσουν σε μια υπερπολυτελή βίλα και επέστρεψαν την περασμένη Δευτέρα. Η βρετανική εφημερίδα διαπίστωσε ότι στις 6 Αυγούστου η μόνη πτήση για το νησί των Βαλεαρίδων από το αεροδρόμιο των VIPs Farnborough έγινε από ένα υπερατλαντικό αεροσκάφος τύπου Gulfstream 200, χωρητικότητας 19 ατόμων. Το αεροσκάφος αυτό απογειώθηκε στις 7.49 τοπική ώρα και προσγειώθηκε στην Ίμπιζα στις 10.49 τοπική ώρα.

ibiza-578568_1920.jpg
Ίμπιζα / © Pixabay

Έξι ημέρες αργότερα που συνδέεται με την επιστροφή του βασιλικού ζεύγους από την Ίμπιζα απογειώθηκε ένα 9θέσιο Cessna 500 XL, ιδιοκτησίας της εταιρείας NetJets με προορισμό τη Βρετανία. Σύμφωνα με την Mail οι επιβαίνοντες ήταν ο Χάρι και η Μέγκαν.

20769071.jpg
Μέγκαν Μαρκλ / © EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA


Δεν είναι γνωστό ποιος πλήρωσε για τις πτήσεις, των οποίων το κόστος υπολογίζεται στα 21.873 ευρώ με επιστροφή. Πάντως, αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, η εταιρεία NetJets συνδέεται με καλό φίλο του Χάρι, τον Αργεντινό Νάτσο Φιγκουέρας, γνωστός ως ο «Ντέβιντ Μπέκαμ του πόλο».

Η επιλογή των ιδιωτικών τζετ από το ζεύγος Χάρι-Μέγκαν δέχεται σφοδρή κριτική καθώς οι ίδιοι δηλώνουν άνθρωποι με οικολογικές και περιβαλλοντικές ευαισθησίες και ανησυχίες. «Σώζοντας τον πλανήτη με ένα τζετ τη φόρα», σχολίασε δηκτικά ο δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν.

jet-550167_1280.jpg
Τζετ Gulfstream / © Pixabay

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.