TV & Media

Χατζηνικολάου VS «Ελληνοφρένεια» για το κόψιμο της εκπομπής

«Να λέτε την αλήθεια. Είχατε απόλυτη ελευθερία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσολιάς της «Ελληνοφρένειας» - Νίκος Χατζηνικολάου
Τσολιάς της «Ελληνοφρένειας» - Νίκος Χατζηνικολάου © facebook.com/apostolis.barmpagiannis - INTIMENEWS / ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ - ΣΥΝΘΕΣΗ: ATHENS VOICE

Κόντρα Χατζηνικολάου - «Ελληνοφρένειας» για το κόψιμο της εκπομπής από τον Real FM.

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, ένας εκ της ομάδας της «Ελληνοφρένειας», ενημέρωσε με μια ανάρτηση στο Facebook ότι η συνεργασία με τον Real FM τελείωσε δίνοντας ραντεβού στα γουναράδικα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Αγαπητό κοινό σας ανακοινώνουμε ότι η συνεργασία μας με τον Real διεκόπη. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συναδέλφους δημοσιογράφους κι ηχολήπτες για την καλή συνεργασία που είχαμε. Ευχαριστούμε και εσάς για την καθημερινή ακρόαση και στήριξη. ‪Ραντεβού στα γουναράδικα. Καλή αντάμωση!».

 

 

Η φράση «συνεργασία μας με τον Real διεκόπη» ήταν αυτή που ενόχλησε τον διευθυντή του ομίλου Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος απάντησε: «Δεν διεκόπη η συνεργασία. Να λέτε την αλήθεια. Το συμβόλαιο σας έληξε. Και παρά τις δυσκολίες της εποχής το τιμήσαμε πλήρως και χωρίς καμία "έκπτωση". Και οικονομικά-και δεν ήταν καθόλου εύκολο-και σε ό,τι αφορά την ΑΠΟΛΥΤΗ ελευθερία που πάντοτε είχατε».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.