TV & Media

Συνεπής ο Παντελής: Προσέλαβε τον Ζαχίρ στο εστιατόριο του

Οι φιλίες στο Masterchef 3 ήταν δυνατές

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παντελής Βούρος
Παντελής Βούρος / © Instagram

Ο Παντελής Βούρος το είπε και το έκανε. Ζήτησε από τον Ζαχίρ να δουλέψουν μαζί.

Αγαπητός, αστείος, πειραχτήρι, ειλικρινής και φίλος. Ο Παντελής Βούρος, από τους πιο αγαπημένους παίκτες του Masterchef 3, έδωσε μια υπόσχεση και την κράτησε.

Λίγους μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι, ο Παντελής Βούρος επέστρεψε στο εστιατόριο που διατηρεί στην Κάλυμνο και εν μέσω της καλοκαιρινής περιόδου, που οι τουρίστες συρρέουν στο πανέμορφο νησί, ο Παντελής αποφάσισε πως χρειάζεται λίγη βοήθεια. Ο Παντελής, λοιπόν, δεν ξέχασε τον συμπαίκτη και φίλο του στο παιχνίδι Ζαχίρ Γιαβαρί, τον μετανάστη από το Αφγανιστάν που συγκίνησε τους τηλεθεατές με την ιστορία της ζωής του και το ήθος του. Ο Παντελής ζήτησε από τον Ζαχίρ να ενώσουν τις δυνάμεις και τις συνταγές τους στην Κάλυμνο.



Ο Καλύμνιος πρώην παίκτης του Masterchef 3 έκανε γνωστή την είδηση μέσω μιας ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Instagram όπου έγραψε:  «Η δουλειά ανεβαίνει η ομάδα μεγαλώνει και καλωσορίζω τον @zahiryawary φίλο συνάδελφο και αδερφό που μου έκανε την τιμή να έρθει στην καλυμνο και να συνεργαστεί στην ομάδα @prego_kalymnos ευχαριστώ επίσης όλη τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μου που με στηρίζει τα τελευταία χρόνια και με την βοήθεια τους έχουμε ανεβάσει την γαστρονομία στα ύψη».

Πώς απάντησε ο Ζαχίρ; Με μια ανάρτηση και ένα ευχαριστώ που τα λέει όλα: «Ευχαριστώ την ομάδα του Prego Ristorante για τη συνεργασία» γράφει ο Ζαχίρ και ποζάρει με όλη την ομάδα του εστιατορίου. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.