TV & Media

Σάρλοτ Κασιράγκι: Δεύτερος γάμος με ρομαντικό νυφικό (εικόνες)

Η εντυπωσιακή νύφη και ο λόγος που επέλεξε να παντρευτεί στην Προβηγκία

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
casiraghi
Ντιμίτρι Ρασάμ και Σάρλοτ Κασιράγκι / Instagram

Η Σάρλοτ Κασιράγκι και ο Ντιμίτρι Ρασάμ μετά τον πολιτικό γάμο στο Μονακό, παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στην Προβηγκία.

Η Σάρλοτ Κασιράγκι και ο Ντιμίτρι Ρασάμ μετά τον πολιτικό γάμο στις αρχές Ιουνίου στο παλάτι των Μονεγάσκων στο Μονακό, παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό γάμο στη Προβηγκία, το Σάββατο.

Η Σάρλοτ Κασιράγκι επέλεξε ένα custom ρομαντικό δαντελένιο νυφικό Giambattista Valli Haute Couture το οποίο συνδύασε με ένα διακριτικά κοσμήματα και ένα απλό λευκό πέπλο. Σε πιο στυλ και ο σύζυγός της, ο παραγωγός ταινιών Ντιμίτρι Ρασάμ, ο επέλεξε ένα λευκό κοστούμι με γκρι γιλέκο, θαλασσί πουκάμισο και κίτρινο γραβάτα.

 

 

Στον πρώτο γάμο η Σάρλοτ Κασιράγκι είχε επιλέξει Saint Laurent και στη δεξίωση φόρεσε ένα Chanel το οποίο συνδύασε με ένα περιδέραιο Cartier που ανήκε στη γιαγιά της, την πριγκίπισσα Γκρέις Κέλι.

 

 

 

 

 

Γιατί έγινε ο γάμος στην Προβηγκία

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Αβαείο Sainte-Marie de Pierredon έξω από το St. Remy της Προβηγκίας και ο χώρος της δεξίωσης ήταν μια έκπληξη για τους φιλοξενούμενους, ενώ δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Η Σάρλοτ Κασιράγκι είναι συναισθηματικά συνδεδεμένη με την Προβηγκία καθώς μετά τον θάνατο του πατέρα της η μητέρα της αποφάσισε να ζήσουν εκεί. «Είναι αυτή η ιδιαίτερη αγάπη για τη Προβηγκία που θέλει να μοιραστεί με την οικογένεια και τους φίλους της», είπε μια πηγή στο People.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.