TV & Media

Στέλλα Μιζεράκη: Παρακαλούσα τον Πάνο να μην πάρει μηχανή

«Εγώ κοιμόμουν όταν το έμαθα, νωρίς τα ξημερώματα, δεν μπορούσα να το πιστέψω»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
George Michael - Freedom! ’90 (Official Video)

Η Στέλλα Μιζεράκη μιλά για τη μοιραία νύχτα που ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με τη μοτοσικλέτα του.

Για τη μοιραία νύχτα που ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με τη μοτοσικλέτα του μίλησε η πρώην σύντροφός του και συμπαίκτριά του στο «Power of Love» Στέλλα Μιζεράκη.

«Ήταν πολύ δυσάρεστο και για μένα και για άλλους ανθρώπους. Δεν μου έχει ξανατύχει να χάσω άνθρωπο κοντινό μου και μάλιστα σε τόσο μικρή ηλικία. Εύχομαι να μην το ζήσει κανείς αυτό», είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και συνέχισε: «Ήταν πολύ ξαφνικό. Γενικά ακούμε καθημερινά ότι γίνονται δυστυχήματα και δεν περιμένεις να σου τύχει εσένα. Ήταν μια βραδιά πολύ ωραία, διασκεδάζαμε, εγώ έφυγα για να πάρω τη μητέρα μου από το αεροδρόμιο και μετά έμαθα όλο αυτό. Το είχε διοργανώσει η μητέρα του μαζί με κάποιες φίλες της. Ο Πάνος το υποψιαζόταν, μου το είχε πει. Πήγαμε στο πάρτι, διασκεδάσαμε και έγινε αυτό. Εγώ κοιμόμουν όταν το έμαθα, νωρίς τα ξημερώματα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Με πήρε η Τζούλια, που ήταν συμπαίκτριά μας, και μου το είπε. Πήρα έναν πολύ καλό μου φίλο και του το είπα, πήγε από εκεί, βρήκε τη μητέρα του και μου το επιβεβαίωσε».

«Ο Πάνος, όταν γνωριστήκαμε, δεν είχε μηχανή. Εγώ δεν ήθελα ποτέ να πάρει. Τον είχα παρακαλέσει να μην πάρει. Είχε παλιότερα μικρότερου κυβισμού μηχανή. Τη συγκεκριμένη δεν την είχε. Εγώ τις μηχανές ούτως ή άλλως δεν τις ήθελα λόγω ενός περιστατικού με τον θείο μου», είπε μεταξύ άλλων η νικήτρια του ριάλιτι.

«Ο λόγος που μίλησα ήταν για να δώσω ένα μήνυμα στον κόσμο, να προσέχει. Και να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες (σ.σ. για το δυστύχημα), πλέον δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει να μη συμβεί σε άλλους», επεσήμανε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.