TV & Media

Γιατί η ΕΡΤ αναθεωρεί τώρα τον προϋπολογισμό της;

Πληροφορίες για ένα ακόμη «δώρο» στον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΡΤ
ΕΡΤ © INTIME NEWS / ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

«Ουσιαστικά η κρατική ΕΡΤ εμφανίζεται να κάνει ένα «δώρο» στον Ιβάν Σαββίδη», σχολιάζει δημοσίευμα στο Liberal και εξηγεί πώς.

Συνεδρίαση για την αναθεώρηση του προϋπολογισμού της ΕΡΤ κατά 7 εκατ. ευρώ πραγματοποίησε χθες Πέμπτη το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Liberal ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ εξουσιοδοτήθηκε προκειμένου να καταθέσει το σχετικό αίτημα που ουσιαστικά επιτρέπει να προχωρήσει η συμφωνία που έχει προαναγγελθεί και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ για μια τριετία έναντι ποσού 24 περίπου εκατ. ευρώ, ήτοι περίπου 8 εκατ. ευρώ ετησίως.

«Ουσιαστικά η κρατική ΕΡΤ εμφανίζεται να κάνει ένα «δώρο» στον Ιβάν Σαββίδη», σχολιάζει το δημοσίευμα. «Ένα ακόμα 'δώρο' δεδομένου ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα φρόντισε μόλις πρόσφατα με τροπολογία, την ώρα που η Βουλή έκλεινε για να προκηρυχθούν εκλογές, να διαγράψει πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ που αφορούσαν τον ίδιο επιχειρηματία της Βορείου Ελλάδος», καταλήγει το σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.