TV & Media

Μακόναχι: Τι έπαθε όταν κάπνισε το «χόρτο» του Snoop Dogg (video)

Δεν σταμάτησε να ραπάρει για 13 ολόκληρες ώρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάθιου Μακόναχι Snoop Dogg
Μάθιου Μακόναχι με Snoop Dogg / © Amy Sussman/Getty Images/Ideal Images

Ο Μάθιου Μακόναχι και ο Snoop Dogg πρωταγωνιστούν στην ταινία «The Beach Bum», η οποία προβάλλεται αυτό το διάστημα στους αμερικανικούς κινηματογράφους.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της κωμωδίας ο Snoop Dogg φρόντισε η μαριχουάνα του Μακονάχι να είναι όσο πιο αυθεντική γίνεται. Ο Μακονάχι, μάλιστα, θυμάται ότι κατά λάθος κάπνισε ένα από τα τσιγάρα του ράπερ και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του.

Σε τηλεοπτική τους εμφάνιση στο σόου του Τζίμι Κίμελ ο Μακόναχι διευκρίνισε ότι πίστευε πως τα τσιγάρα που κάπνιζε ως Moondog στην ταινία περιείχαν... ρίγανη. «Γυρίζουμε μια σκηνή διάρκειας περίπου οκτώ λεπτών», διηγείται ο Μακόναχι στον Τζίμι Κίμελ, «κι ένα τσιγάρο περνάει από χέρι σε χέρι για αρκετή ώρα. Ξαφνικά αρχίζω να ζαλίζομαι και λέω στον Snoop: 'μου φαίνεται ότι αυτό το τσιγάρο δεν είναι ψεύτικο'. Και μου απαντάει: 'ψεύτικο; Όχι, φίλε αυτό είναι χόρτο του Snoop'».  

Και τότε σύμφωνα με τον Μακόναχι τα πράγματα έγιναν πολύ θολά μέχρι το πρωί της επόμενης μέρας. Σύμφωνα μάλιστα με τον Snoop Dogg ο Μακόναχι δεν σταμάτησε να ραπάρει για 13 ολόκληρες ώρες.

Matthew McConaughey & Snoop Dogg on Getting High and Working Together

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.