- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Όλοι παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα του οσκαρικού Η Ευνοούμενη του Γ. Λάνθιμου
Τη βραδιά άνοιξε ο σκηνοθέτης με έναν συγκινητικό λόγο
Η Odeon και η 20th Century Fox πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας «Η Ευνοούμενη» («The Favourite»). O κινηματογράφος Odeon Όπερα κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου που περίμενε με ανυπομονησία να απολαύσει τις Ολίβια Κόλμαν, Έμμα Στόουν και Ρέιτσελ Βάις στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, που οι κριτικοί έχουν αποθεώσει παγκοσμίως.
Η ταινία που είναι υποψήφια για 10 Όσκαρ και έχει σαρώσει υποψηφιότητες και βραβεία, χειροκροτήθηκε θερμά από το ελληνικό κοινό. Ιδιαίτερο τόνο στη βραδιά έδωσε και η σύντομη αλλά συγκινητική ομιλία του Γιώργου Λάνθιμου στο κοινό ο οποίος είπε: «Ευχαριστώ όλους που ήρθατε και όλους εκείνους που οργάνωσαν αυτή την προβολή. Πρέπει να πω ότι είναι μία περίεργη μέρα για μένα σήμερα, γιατί όπως οι περισσότεροι από εσάς ξέρετε, ήταν η κηδεία του πατέρα μου. Αλλά αν ξέρω κάτι γι' αυτόν, είναι ότι έζησε τη ζωή του διασκεδάζοντας και περνώντας όσο καλύτερα μπορούσε μέχρι το τέλος και αυτό θα ήθελα να κάνετε και εσείς σήμερα, να περάσετε ωραία, να διασκεδάσετε, να γελάσετε, να κλάψετε και να έχετε μία πολύ ωραία βραδιά».
Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν πρόσωπα από τον χώρο της πολιτικής, των τεχνών και του θεάματος μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Γιώργος Κουμεντάκης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Τάσος Μπουλμέτης, η Εύα Νάθενα, η Φένια Κοσοβίτσα, ο Αλέξανδρος Βούλγαρης, ο Κωνσταντίνος Ρήγος και πολλοί άλλοι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η λάμψη της πασαρέλας δεν αποτυπώθηκε με την αναμενόμενη δυναμική στους πίνακες τηλεθέασης
H παρέα βρέθηκε στο νησί που αγαπούν ιδιαίτερα Καπουτζίδης και Καρύδη
Οι κριτές εξέτασαν κάθε λεπτομέρεια από τον ημιτελικό αλλά και από την εξέλιξη του καθενός
«Γίνεσαι διάσημος από τους κανόνες που παραβιάζεις»
Ποιο μοντέλο έμεινε εκτός ημιτελικού
«Η ιστορική αλήθεια μερικές φορές θέλει σκληρές αποφάσεις»
Κάνει λόγο για «προδήλως παράνομη απόφαση» και καλεί εγρήγορση
Ο ρόλος της δημοσιογραφίας και το ντοκιμαντέρ για τη 17 Νοέμβρη
Η εξομολόγηση της συζύγου του εκλιπόντος ηθοποιού για τις τελευταίες στιγμές του στο νοσοκομείο
«Θα είμαι αυστηρή στον ρόλο μου» δηλώνει
Άγνωστος απείλησε τον δημοσιογράφο ότι «θα έχει την τύχη του Γιώργου Καραϊβάζ»
Ο ηθοποιός μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στην τηλεόραση και τον ευρύτερο χώρο του θεάματος
O δημιουργός αξέχαστων εκπομπών που έχουν γράψει ιστορία, παραχώρησε το πολύτιμο αρχείο του
Τι αποκάλυψε για τα γυρίσματα του «Παρά Πέντε» και τον ρόλο της «Ντάλιας»
Τα ηχηρότερα deals των τελευταίων δεκαετιών σε τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, φαρμακευτική, βιοτεχνολογία
Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του διάσημου παρουσιαστή
Ποιος θα επικρατήσει στη σύγκρουση των κολοσσών του streaming για τον έλεγχο του ιστορικού στούντιο;
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.