TV & Media

Απολυμένος δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ κάνει το δικό του θλιβερό #10YearChellenge (εικόνες)

«Πριν μία εβδομάδα μπήκε ένα απότομο τέλος»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
skai1_1.jpg

Ο Σ.Σ. ήταν ένας από τους 12 δημοσιογράφους που την περασμένη Παρασκευή απολύθηκαν αιφνιδιαστικά από τον ΣΚΑΪ. Και αν και οι εργαζόμενοι του σταθμού είχαν εξαγγείλει απεργιακές κινητοποίησεις, αυτές ανακόπηκαν το βράδυ της Κυριακής λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.

Μία εβδομάδα μετά, ο νεαρός δημοσιογράφος κάνει το δικό του θλιβερό #10YearChellenge από την πορεία του στον σταθμό.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος γράφει: «Δεν είναι ακριβώς στο πνεύμα του #10YearChellenge, αλλά είναι κοντά... είναι 8. Πριν μία εβδομάδα λοιπόν και κάτι ώρες μπήκε ένα απότομο τέλος σε 8 χρόνια πορείας σε έναν δημοσιογραφικό οργανισμό και κρατάω μόνο τα καλύτερα. Πολλές και διαφορετικές δουλειές σε ίντερνετ, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Συνεντεύξεις, ταξίδια, ανταποκρίσεις, εύκολες και πιο δύσκολες συνεργασίες. Σε αυτά τα χρόνια έμαθα πολλά, δοκιμάστηκα και δοκίμασα. Σίγουρα, όπως διάβασα, ένα "μαγαζί" δεν είναι το σπίτι σου ούτε η οικογένειά σου, είναι μία δουλειά. Αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι βρήκα ορισμένους ανθρώπους με τους οποίους θα πορευτώ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο για πολλά χρόνια ακόμα. Και επειδή η χρονιά αυτή θα είναι πυκνή σε εξελίξεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, σίγουρα από κάπου θα τα λέμε και πάλι σύντομα».

untitled-2.jpg

Υπενθυμίζεται πως εκτός από τον ΣΣ  απολύθηκαν οι δημοσιογράφοι Ιουλία Βελισσαράτου, Κλειώ Νικολάου, Μαρία Δουρουδή, Βίκυ Κατεχάκη, Βασίλη Τάνη, Μαρία Καραγιώργου, Κατερίνα Μπακογιάννη, Σοφία Τσίπα, Σταύρος Οικονομόπουλος, Ζωή Κατζαγιαννάκη και Μαρία Φαρμακιώτη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.