TV & Media

Η Σκάρλετ αρραβωνιάστηκε

Βέρα Art Deco της πέρασε στο αριστερό ο Γάλλος Ρομάν Ντοριάκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
48424-99632.jpg

Είναι πλέον επιβεβαιωμένο επισήμως. Η 28άχρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον είπε «ναι» στην πρόταση αρραβώνα του Γάλλου δημοσιογράφου, Ρομάν Ντοριάκ μετά από εννέα μήνες σχέσης. «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι Σκάρλετ και Ρομάν είναι αρραβωνιασμένοι. Δεν έχουν ακόμα καταλήξει σε μια ημερομηνία για το γάμο», δήλωσε εκπρόσωπος της ηθοποιού στο βρετανικό περιοδικό, Harpers Bazaar.

n

Σύμφωνα με την Daily Mail η ευτυχία της ηθοποιού φάνηκε στο κόκκινο χαλί της Βενετίας, όπου μετέβη για την προβολή της νέας ταινίας Under the Skin, η οποία συμμετέχει στο διαγωνιστικό μέρος του 70ου κινηματογραφικού φεστιβάλ της ιταλικής πόλης.

n

Γενικά πάντως προσπάθησε να κρύψει τη βέρα.

 n

Ο γάμος με τον Γάλλο δημοσιογράφο δεν θα είναι ο πρώτος για την Γιόχανσον. Η Σκάρλετ έχει παραδεχθεί ότι της άρεσε ο έγγαμος βίος αλλά ότι δεν ενδιαφέρεται άμεσα να το ξανακάνει. «Παντρεύτηκα μικρή και ήταν απίστευτα ρομαντικά. Μου άρεσε να είμαι παντρεμένη. Το να είσαι σε μια λειτουργική σχέση είναι πιο σημαντικό από το γάμο. Δεν σκέφτομαι πια το γάμο. Σας φαίνεται παράξενο; Δεν τον θεωρώ κάτι σημαντικό», είχε δηλώσει παλιότερα.

n

Η Γιόχανσον παντρεύτηκε το 2008 τον Καναδό ηθοποιό, Ράιν Ρέινολντς και χώρισαν τον Ιούλιο του 2010.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.