TV & Media

Η αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ πήγε στο παλάτι απρόσκλητη και δεν έγινε δεκτή (εικόνες)

Σκοπός της, όπως ισχυρίστηκε, να ξαναφτιάξει τη σχέση της δούκισσας του Σάσεξ με τον πατέρα τους

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
meghan-markle.jpg
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Η Σαμάνθα Μαρκλ, η ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ, αποφάσισε να πάει στο παλάτι του Κένσινγκτον μαζί με τον σύζυγό της, χωρίς να έχει προσκληθεί από τη δούκισσα του Σάσεξ. Αιτία της επισκέψεώς της ήταν, όπως ισχυρίστηκε, να μεσολαβήσει για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις της μικρότερης αδελφής της με τον πατέρα τους.

Ωστόσο, η 53χρονη, η οποία πάσχει από πολλαπλή σκλήρυνση και κινείται με αμαξίδιο, δεν έγινε δεκτή από τον φύλακα της εισόδου, καθώς ούτε το δικό της όνομα, αλλά ούτε και του συζύγου της βρίσκονταν μεταξύ των επισκεπτών που είχε στη λίστα του.

Η 53χρονη γυναίκα δεν πτοήθηκε πάντως και εθεάθη να ψωνίζει μάσκες με τα πρόσωπα της Μέγκαν και του Πρίγκιπα Χάρι σε μαγαζί με τουριστικά είδη.

Η επίσκεψη της Σαμάνθα Μαρκλ έγινε δύο εβδομάδες, αφότου έστειλε επιστολή στα ανάκτορα ζητώντας να συναντήσει την αδελφή της και απειλώντας ότι θα υπάρξουν συνέπειες σε περίπτωση άρνησης. Τελικά, η 23χρονη αρκέστηκε να δώσει ένα φάκελο με παραλήπτη την αδελφή της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μέγκαν Μαρκλ εκτίθεται από την οικογένειά της. Από την ώρα που δεν έλαβαν την πρόσκληση για τον βασιλικό γάμο, τα μέλη της οικογένειας του πατέρα της έχουν βάλει στόχο να φέρουν σε δύσκολη θέση τόσο αυτήν όσο και το παλάτι.

Ο πατέρας της δούκισσας, Τόμας Μαρκλ - persona non grata για τη βασιλική οικογένεια - πούλησε φωτογραφίες του σε αμερικάνικα τάμπλοιντ, ενώ η Σαμάνθα έχει υποστηρίξει τον Τόμας στο Twitter με αιχμηρά σχόλια ενάντια στον Χάρι και την Μέγκαν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.