TV & Media

Πριγκίπισσα Νταϊάνα και Μπράιαν Άνταμς: Απλά φίλοι ή φίλοι με προνόμια; (video, εικόνες)

Ο Καναδός ροκάς των 90s προέβη σε αποκαλύψεις για τις φήμες περί ειδυλλίου με τη θλιμμένη πριγκίπισσα της Αγγλίας

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι» με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Αυτό είπε ο Καναδός ροκάς της δεκαετίας του '90 Μπράιαν Άνταμς χωρίς να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει εάν ήταν μόνο φίλοι ή φίλοι με προνόμια με την εκλιπούσα πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ως φιλοξενούμενος του Άντι Κοέν στην εκπομπή «Watch What Happens Live» ο Καναδός κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τις φήμες που κυκλοφορούσαν κάποτε περί ενός ρομαντικού ειδυλλίου με την εκλιπούσα μητέρα του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

© Jamal Wilson


«Κυκλοφορούσαν φήμες ότι εσύ και η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχατε σχέση», ρώτησε ο οικοδεσπότης της εκπομπής τον καλεσμένο του Μπράιαν Άνταμς.

© EPA/TYTUS ZMIJEWSKI

Και πρόσθεσε: «Ο μπάτλερ της έλεγε ότι σε είχε δει να μπαίνεις στα μπαίνεις στα κρυφά στο παλάτι του Κένσινγκτον. Πώς θα χαρακτήριζες τη σχέση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα», πρόσθεσε και ο μουσικός απάντησε: «Κολλητοί φίλοι και δεν με έβαζε στα κρυφά, αλλά εμφανιζόμουν κανονικά».

© PATRICK HERTZOG


Ο Βρετανός παρουσιαστής συνέχισε την πίεση προς τον Καναδό ρωτώντας: «ήσασταν απλοί φίλοι ή φίλοι με προνομία;». Ο Άνταμς δίστασε, κόμπιασε και είπε: «Ήμασταν απλά… καλοί φίλοι».