TV & Media

Πριγκίπισσα Νταϊάνα και Μπράιαν Άνταμς: Απλά φίλοι ή φίλοι με προνόμια; (video, εικόνες)

Ο Καναδός ροκάς των 90s προέβη σε αποκαλύψεις για τις φήμες περί ειδυλλίου με τη θλιμμένη πριγκίπισσα της Αγγλίας

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
diana.jpg

«Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι» με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Αυτό είπε ο Καναδός ροκάς της δεκαετίας του '90 Μπράιαν Άνταμς χωρίς να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει εάν ήταν μόνο φίλοι ή φίλοι με προνόμια με την εκλιπούσα πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ως φιλοξενούμενος του Άντι Κοέν στην εκπομπή «Watch What Happens Live» ο Καναδός κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τις φήμες που κυκλοφορούσαν κάποτε περί ενός ρομαντικού ειδυλλίου με την εκλιπούσα μητέρα του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

5635388.jpg
© Jamal Wilson


«Κυκλοφορούσαν φήμες ότι εσύ και η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχατε σχέση», ρώτησε ο οικοδεσπότης της εκπομπής τον καλεσμένο του Μπράιαν Άνταμς.

15969330.jpg
© EPA/TYTUS ZMIJEWSKI

Και πρόσθεσε: «Ο μπάτλερ της έλεγε ότι σε είχε δει να μπαίνεις στα μπαίνεις στα κρυφά στο παλάτι του Κένσινγκτον. Πώς θα χαρακτήριζες τη σχέση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα», πρόσθεσε και ο μουσικός απάντησε: «Κολλητοί φίλοι και δεν με έβαζε στα κρυφά, αλλά εμφανιζόμουν κανονικά».

1500042.jpg
© PATRICK HERTZOG


Ο Βρετανός παρουσιαστής συνέχισε την πίεση προς τον Καναδό ρωτώντας: «ήσασταν απλοί φίλοι ή φίλοι με προνομία;». Ο Άνταμς δίστασε, κόμπιασε και είπε: «Ήμασταν απλά… καλοί φίλοι». 

Bryan Adams Plays Plead The Fifth | Plead The Fifth | WWHL

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.