TV & Media

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο παλάτι για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ

Η Δούκισσα του Σάσεξ δεν του έστειλε ούτε μια κάρτα για την Ημέρα του Πατέρα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο παλάτι για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας Μαρκλ, ήταν η συνέντευξή του στο Good Morning Britain.

Όχι μόνο για το περιεχόμενο της και την αποκάλυψη τόσο των προσωπικών διαλόγων που είχε ο ίδιος με τον πρίγκιπα Χάρι, όσο και των πολιτικών πεποιθήσεων του πρίγκιπα, αλλά και γιατί αποκαλύφτηκε ότι πληρώθηκε για αυτή τη συνέντευξη, βγάζοντας πάλι χρήματα στην πλάτη του ζευγαριού. Θυμίζουμε ότι πριν τον γάμο της Μέγκαν και του Χάρι, ο Τόμας Μαρκλ είχε κατηγορηθεί πως σε συνεργασία με παπαράτσι και έναντι αμοιβής έστησε φωτογραφίες που τον έδειχναν να προετοιμάζεται για να πάει στο γάμο της κόρης του.

Ο Τόμας Μαρκλ στην συνέντευξή του αποκάλυψε τι συζήτησε στο τηλέφωνο με τον Βρετανό πρίγκιπα όταν εκείνος τον πήρε για να του ζητήσει το χέρι της Μέγκαν. «Είσαι ένας κύριος, υποσχέσου μου πως δεν θα σηκώσεις ποτέ το χέρι σου στην κόρη μου και βέβαια, εγώ θα σου δώσω την άδειά μου (για να την παντρευτείς)», υποστηρίζει πως είπε ο πατέρας της Μέγκαν στον Χάρι. Στην ίδια συνέντευξη, ο Τόμας Μαρκλ εξέφρασε την επιθυμία να γνωρίσει από κοντά τον γαμπρό του αλλά και την βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο Τόμας Μαρκλ έκανε παράπονα για την κόρη του Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με τη βρετανική Sun, και αναφέρει πως η νέα δούκισσα του Σάσεξ δεν του έστειλε μια κάρτα για την Ημέρα του Πατέρα.

Όπως φαίνεται, αν και ο πατέρας της νέας δούκισσας του Σάσεξ περιμένει μια πρόσκληση για να επισκεφθεί την κόρη του, η πρόσκληση θα αργήσει να φθάσει, καθώς το παλάτι του Κένσιγκτον, μάλλον, τον έχει «βάλει στον πάγο».