TV & Media

Φρέσκος Τζέιμς Μποντ το 2015

Με ίδιο σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
45432-94814.jpg

Το 2015 έρχεται η νέα, άτιτλη προς το παρόν, ταινία με ήρωα τον Τζέιμς Μποντ και όπως όλα δείχνουν, ο πρωταγωνιστής (Ντάνιελ Κρεγκ), ο σκηνοθέτης (Σαμ Μέντες) και ο σεναριογράφος (Τζον Λόγκαν) της τελευταίας ταινίας, "Skyfall", επιστρέφουν στα πόστα τους.

Ο σκηνοθέτης, Σαμ Μέντες, πολλάκις βραβευμένος, αρχικά δίσταζε να αναλάβει ξανά τα σκηνοθετικά ηνία. Φαίνεται ότι πείστηκε να επιστρέψει όμως, πιθανώς λόγω της τεράστιας επιτυχίας της ταινίας. Το "Skyfall" κρίθηκε η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία της σειράς με συνολικές εισπράξεις 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια. Επιπλέον, απέσπασε πολύ καλές κριτικές και θεωρείται από πολλούς ως η καλύτερη ταινία της σειράς.

Το «Skyfall» προτάθηκε μάλιστα για πέντε Όσκαρ και κέρδισε δύο, αυτά του Καλύτερου Τραγουδιού (Skyfall - Adele) και του Ηχητικού Μοντάζ, το οποίο μοιράστηκε με το Zero Dark Thirty.

Η επόμενη ταινία - 24η της σειράς - προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου του 2015, ενώ στη Βρετανία στις 23 Οκτωβρίου του 2015.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.