TV & Media

Αρραβωνιάστηκε ο πρώην σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ

«Τώρα είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος. Ετοιμαστείτε για πάρτι»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
trevor.jpg

Η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι στις 19 Μαΐου, αλλά και ο πρώην σύζυγος της δούκισσας του Σάσεξ, ο κινηματογραφικός παραγωγός Τρέβορ Ένγκελσον δεμν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Μόλις δύο εβδομάδες μετά τον πριγκιπικό γάμο, ο 41χρονος εβραϊκής καταγωγής Αμερικανός ανακοίνωσε στο Instagram τον αρραβώνα του με την επί ένα χρόνο σύντροφό του, Τρέισι Κάρλαντ.

Με μια φωτογραφία το ζευγαριού και με τη λεζάντα «Τώρα είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος. Ετοιμαστείτε για πάρτι» ο άνθρωπος, που η Μέγκαν Μαρκλ εγκατέλειψε με μια επιστολή στην οποία είχε βάλει και τις βέρες τους, αποφάσισε να γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή του και να επισημοποιήσει την σχέση με την νυν σύντροφό του.

Οι φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσά τους και η πρωταγωνίστρια του Baywatch Σάρλοτ ΜακΚίνεϊ, εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την είδηση. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Τρέβορ Ένγκελσον γνωρίστηκαν το 2004 και παντρεύτηκαν στη Τζαμάικα το 2011. Αρχικά, το ζευγάρι εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες αλλά όταν η Μέγκαν πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο στο νομικό δράμα Suits αναγκάστηκε να μετακομίσει στο Τορόντο όπου γινόντουσαν τα γυρίσματα.

Η απόσταση ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν καταλυτική για την τύχη του γάμου τους. Η Μέγκαν και ο Ένγκελσον χώρισαν τον Αύγουστο του 2013 επικαλούμενοι «ασυμβίβαστες διαφορές». Ο Άντριου Μόρτον, βιογράφος της πριγκίπισσας Νταϊάνας, στο νέο του βιβλίο για τη Μέγκαν Μαρκλ με τίτλο «Meghan, A Hollywood Princess» (Μέγκαν, μια πριγκίπισσα του Χόλιγουντ) αναφέρει πως η πρώην ηθοποιός χώρισε δι' αλληλογραφίας τον πρώτο σύζυγό της και του ταχυδρόμησε τις βέρες τους. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.