TV & Media

Έγκυος στα 48 της η Ρέιτσελ Βάις με τον Ντάνιελ Κρεγκ – Το πρώτο τους παιδί μαζί

Άλλο ένα μωρό ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Χολιγουντ

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
greg1.jpg
Kevin Winter / ideal / Getty Images

Η αγαπημένη ηθοποιός του Χόλιγουντ  Ρέιτσελ Βάις επιβεβαίωσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της, διάσημος ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Πανευτυχής μέλλουσα μαμά στα 48 της, η Ρίτσελ δήλωσε: «Ο Ντάνιελ κι εγώ είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, θα έχουμε ένα ανθρωπάκι. Ανυπομονούμε γι αυτή ή αυτόν. Είναι όλα ένα μυστήριο».

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό ES, η όμορφη ηθοποιός μίλησε για το γάμο της με τον Ντάνιελ Γκρεγκ. Επέμεινε δε ότι ο γάμος της είναι ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι. «Τον κάνεις δικό σου. Είναι πολύ προσωπικός, πολύ ιδιωτικός. Δεν νομίζω ότι ο δικός μου (γάμος) είναι εξαιρετικός εκτός από το ότι είμαστε και οι δύο σε δημόσια θέα».

Μάλιστα η ηθοποιός αποκάλυψε πως ο γάμος δεν ήταν ποτέ στα σχέδιά της αλλά από τότε μου γνώρισε τον Ντάνιελ Κρεγκ άλλαξε η νοοτροπία της.

Η Ρέιτσελ εξήγησε: «Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα παντρευτώ, δεν ήταν φιλοδοξία δική μου. Ήταν το αντίθετο. Δεν θα μπορούσα να συσχετιστώ με ρομαντικές κωμωδίες – ο γάμος φαίνεται να είναι το όλο θέμα τους. Τότε ευτυχώς για μένα συνέβη σε μια πιο ώριμη στιγμή».



 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.