TV & Media

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Αν η Κέιτ γεννούσε δίδυμα θα έμπαινε σε δοκιμασία η ψυχική μου υγεία»

Το σχόλιο που προκάλεσε συζητήσεις στη Μ. Βρετανία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
prince-william23423.jpg
EPA

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αστειεύτηκε ότι είναι χαρούμενος που η σύζυγός του δεν κυοφορεί δίδυμα επειδή η «ψυχική υγεία του θα δοκιμαζόταν».

Μιλώντας σε τελετή απονομής βραβείων, το μέλος της βασιλικής οικογένειας της Μ. Βρετανίας, και πατέρας δύο παιδιών, δήλωσε ότι προσπαθεί όσο μπορεί να κοιμάται. Η σύζυγός του, Δούκισσα του Κέιμπριτζ, πρόκειται να γεννήσει το τρίτο παιδί τους τον Απρίλιο.

Ο δεύτερος στη σειρά διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Ουίλιαμ, Δούκας του Κέιμπριτζ, απένειμε βραβεία σε πρώην άστεγους νέους, στους οποίους παρέχει στέγη και στήριξη η φιλανθρωπική οργάνωση Centrepoint, την οποία υποστήριζε η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

«Κοιμάμαι όσο μπορώ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Telegraph» o πρίγκιπας Ουίλιαμ συναντήθηκε με ανθρώπους που στηρίζουν την οργάνωση και είπε στον Ρέιμοντ Στόνερ, διευθυντή της Anston Properties: «Το τρίτο μας παιδί έρχεται τον Απρίλιο. Κοιμάμαι όσο μπορώ».

Όταν ο κ. Στόνερ τού είπε ότι θα μπορούσε να εξοικονομήσει χρόνο αν η σύζυγός του γεννούσε δίδυμα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απάντησε: «Δίδυμα; Νομίζω ότι η ψυχική μου υγεία θα έμπαινε σε δοκιμασία με δίδυμα».

Σε έναν άλλον τόνισε: «Δύο είναι καλά, δεν ξέρω πώς θα τα βγάλω πέρα με τρία, θα είμαι μόνιμα κουρασμένος».

Επίσης, αστειεύτηκε για τη δική του έλλειψη μαγειρικών ικανοτήτων, λέγοντας: «Εγώ να μαγειρεύω, δεν είναι μία επιλογή που μπορείτε να μου εμπιστευτείτε -ούτε εγώ δεν τα δοκιμάζω».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.