TV & Media

Χαμός «Στο Κόκκινο»: Ατομικές συμβάσεις στο ραδιόφωνο της αριστεράς και μειώσεις αποδοχών

Η ανακοίνωση των εργαζομένων στην Αυγή για το θέμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
stokokkino.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σάλος έχει ξεσπάσει στα δημοσιογραφικά γραφεία μετά την είδηση πως ο ραδιοφωνικός σταθμός που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει από τους εργαζομένους να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις. Οι εργαζόμενοι της Αυγής με ανακοίνωσή τους τονίζουν για το θέμα: «Απαράδεκτη η κλήση της διοίκησης ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ για υπογραφή ατομικών συμβάσεων με μειώσεις».

«Στηρίζουμε τη συλλογική στάση των εργαζομένων να αρνηθούν να υπογράψουν τις μειωμένες ατομικές συμβάσεις και θα σταθούμε αλληλέγγυοι/ες σε ενδεχόμενη περίπτωση εκδικητικών ενεργειών απέναντί τους» προειδοποιούν.

Η ανακοίνωση:

Ως επιτροπή των εργαζομένων της ΑΥΓΗΣ καταγγέλλουμε ως απαράδεκτη και αντιεργατική τη μονομερή ενέργεια εκ μέρους της διοίκησης στο ρ/δ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ να καλεί από σήμερα εργαζόμενους να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις με μειώσεις αποδοχών της τάξεως του 20%. Στηρίζουμε τη συλλογική στάση των εργαζομένων να αρνηθούν να υπογράψουν τις μειωμένες ατομικές συμβάσεις και θα σταθούμε αλληλέγγυοι/ες σε ενδεχόμενη περίπτωση εκδικητικών ενεργειών απέναντί τους.

Η Επιτροπή των Εργαζομένων της Αυγής

Ο συνδικαλιστικός εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΑ, Νίκος Μορφονιός

Ο συνδικαλιστικός εκπρόσωπος της ΕΠΗΕΑ, Χρήστος Τζίφας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.