TV & Media

«Ο πατέρας μου ήταν παιδόφιλος» αποκαλύπτει ο γιος της Τζόαν Κόλινς

Ο ηθοποιός Άντονι Νιούλι θεωρούσε την παιδικότητα αφροδισιακή σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιου του Σάσα

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στην απίστευτη καταγγελία ότι ο ίδιος του ο πατέρας ήταν παιδόφιλος προχώρησε ο γιος της Τζόαν Κόλινς, Σάσα Νιούλι, μιλώντας σήμερα στους Sunday Times.

Ο γιος της πασίγνωστης ηθοποιού υποστήριξε ότι ο πατέρας του, Άντονι Νιούλι, επίσης πασίγνωστος ηθοποιός και σκηνοθέτης των '60ς, είχε σκοτεινές σεξουαλικές ορέξεις, οι οποίες είναι και ο λόγος που οι γονείς του πήραν τελικά διαζύγιο.

Ο Σάσα, ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα την αυτοβιογραφία του, με τίτλο «Ασυνόδευτος ανήλικος», υποστήριξε ότι, «ο πατέρας μου ήταν παιδόφιλος. Πίστευε ότι η αθωότητα ήταν αφροδισιακή. Αυτή ήταν η σεξουαλική του ροπή και ήταν πολύ επικίνδυνη και καταστροφική».

Ο ίδιος σημείωσε μάλιστα, πως είχε σκηνοθετήσει και μια ταινία, στην οποία έπαιζε όλη η οικογένεια και ήταν ουσιαστικά μια ομολογία της παιδοφιλίας του.

Η Τζόαν Κόλινς, 84 ετών σήμερα, πήρε διαζύγιο από τον Άντονι Νιούλι το 1970, μετά από σκληρή δικαστική διαμάχη.

Ο Σάσα, ωστόσο, δεν έχει καλές σχέσεις ούτε με τη μητέρα του, για την οποία υποστηρίζει ότι είχε εγκαταλείψει και εκείνον και την αδελφή του για χάρη της καριέρας της και της προσωπικής της ζωής.

ΠΗΓΗ: Sunday Times