TV & Media

Κόβουν την ανάσα οι αμοιβές των πρωταγωνιστών του Game of Thrones

Ραγδαία άνοδο καταγράφουν τα κασέ τους

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η σειρά Game of Thrones έχει προ πολλού εξελιχθεί σε τηλεοπτικό φαινόμενο, καθώς εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν φανατικά και περιμένουν αγωνιωδώς κάθε της επεισόδιο. Εύλογα οι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν εξελιχθεί σε σταρ σημαντικού βεληνεκούς και τα κασέ τους καταγράφουν ραγδαία άνοδο.

Πόσο καλά αμείβονται όμως στην πραγματικότητα οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones; Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Variety», η έρευνα του 2017, η οποία βασίζεται σε δειγματοληψία εκτιμήσεων για τους μισθούς των μεγαλύτερων ονομάτων της διεθνούς σόουμπιζ, οι απολαβές των πρωταγωνιστών της επικής σειράς κόβουν την ανάσα.

Συγκεκριμένα, οι Kit Harington (Τζον Σνόου), Nikolaj Coster-Waldau (Τζέιμι Λάννιστερ), Peter Dinklage (Τύριον Λάννιστερ) και Lena Headey (Σέρσεϊ Λάννιστερ) λαμβάνουν περίπου 500.000 λίρες για κάθε επεισόδιο. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μόνο για την τελευταία σεζόν των επτά επεισοδίων συγκέντρωσαν 3,5 εκατομμύρια λίρες.


H Νova είναι ο απόλυτος προορισμός για το GOT. Τα καινούργια επεισόδια προβάλλονται αποκλειστικά στη Nova, κάθε Κυριακή στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα, ταυτόχρονα με την Αμερική, και σε prime time προβολή κάθε Δευτέρα στις 22.00. Όλοι οι προηγούμενο κύκλοι, καθώς και ο νέος κύκλος, είναι διαθέσιμοι εντελώς δωρεάν και μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO.