TV & Media

Η εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά πριν το γάμο του με την Κάτια Ζυγούλη

«Έτσι φαντάζομαι τον εαυτό μου γαμπρό»

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, ο Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας με κουμπάρους τον Βαρδή και τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη, σε ένα γάμο που έρχεται μετά από 13 χρόνια μιας κοινής ζωής και 4 παιδιών: την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα.

Ο δημοφιλής σταρ της ποπ μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και τη Μαρία Λεμονιά για την απόφαση και τη ζωή του. Πώς φαντάζεται τον εαυτό του γαμπρό;

«Φαντάστηκα για πρώτη φορά τον εαυτό μου με γαμπριάτικο κοστούμι. Σε ένα όνειρο, όπου ντυμένος γαμπρός διέσχισα όλη την παλιά πόλη της Κέρκυρας πάνω σ' ένα λευκό άλογο κι έφτασα στην εκκλησία που βρίσκεται το σκήνωμα του Αγιου Σπυρίδωνα...» εξομολογείται.

«Η Κάτια μου δίνει όλο και περισσότερους λόγους να την αγαπώ ακόμα πιο πολύ. Ανέκαθεν ήθελα να δημιουργήσω μια μεγάλη οικογένεια. Είναι υπέροχο να ζεις, να παρατηρείς 4 παιδιά να μεγαλώνουν, να εξελίσσονται μαζί και ταυτόχρονα το καθένα να εκφράζει τη μοναδικότητα και τα θέλω του» δηλώνει στη συνέντευξη που παραχώρησε.