TV & Media

Ο Μπεν Άφλεκ εξομολογήθηκε: Μόλις ολοκλήρωσα τη θεραπεία απεξάρτησης από το αλκοόλ

Κι ευχαρίστησε τη Τζένιφερ Γκάρνερ για τη στήριξή της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Μπεν Άφλεκ για τον οποίο υπήρχαν έντονες φήμες εδώ και χρόνια για εθισμό στο αλκοόλ και στον τζόγο, τόσες που τα ξένα μίντια χρέωναν τον χωρισμό του από την Τζένιφερ Γκάρνερ σε αυτά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και όχι στην εξωσυζυγική σχέση με τη νταντά των τριών παιδιών τους, μίλησε ανοιχτά για τη εξάρτησή του από το αλκοόλ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ καλλιτέχνης, λίγες ημέρες μετά τις φήμες για επανασύνδεση με τη μητέρα των παιδιών του κι επίσης ηθοποιό, ενημέρωσε τους θαυμαστές του μέσω Facebook πως ολοκλήρωσε σε κέντρο απεξάρτησης τη θεραπεία για τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Επίσης, ευχαρίστησε για τη συμπαράστασή της την Τζένιφερ Γκάρνερ, ενώ τόνισε πως δημοσιοποιεί το γεγονός ώστε να αποτελέσει έμπνευση για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, αλλά χρειάζονται ένα είδους ώθησης για να κάνουν το πρώτο βήμα.

Η ανάρτηση του Μπεν Άφλεκ:

«Ολοκλήρωσα τη θεραπεία για τον εθισμό μου στο αλκοόλ, που είχα και στο παρελθόν αντιμετωπίσει και θα συνεχίζω να αντιμετωπίζω. Θέλω να ζήσω τη ζωή μου όσο πιο ολοκληρωμένα γίνεται και να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος πατέρας μπορώ. Θέλω τα παιδιά μου να μάθουν ότι δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι και (θέλω) να είμαι πηγή δύναμης για τον οποιοδήποτε έξω που χρειάζεται βοήθεια, αλλά φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα. Είμαι τυχερός που έχω την αγάπη της οικογένειάς μου και των φίλων μου, συμπεριλαμβανομένης και της συνοδοιπόρου μου, Τζεν, που με στήριξε και φρόντισε τα παιδιά μας ενόσω εγώ προσπαθούσα να ανασυνταχτώ. Αυτό ήταν το πρώτο από τα πολλά βήματα που κάνω προς την πλήρη ανάρρωση».