TV & Media

Είναι επίσημο! Η Σκάρλετ Γιόχανσον χωρίζει ξανά (εικόνες)

Προβλέπεται δύσκολο διαζύγιο και «μάχη» με τον Γάλλο σύζυγο για την κηδεμονία της 3χρονης Ρόουζ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
343164-713575.jpg
EPA/NINA PROMMER

Νέο διαζύγιο - βόμβα στο Χόλιγουντ. Οι φήμες για τα «μαύρα σύννεφα» πάνω από τον έγγαμο βίο των Σκάρλετ Γιόχανσον και Ρομάν Ντοριάκ επιβεβαιώθηκαν. Μετά από δύο και κάτι χρόνια γάμου η Αμερικανίδα ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, όπως αποκαλύπτει η New York Post και μάλιστα φέρεται να ετοιμάζεται για μια σκληρή μάχη με τον Γάλλο εν διαστάσει σύζυγο για την κηδεμονία της κόρης τους, Ρόουζ.

Σκάρλετ Γιόχανσον-Ρομάν Ντοριάκ

Σύμφωνα με τη NYP την Τρίτη η δικηγόρος της Γιόχανσον, Τζούντιθ Πόλερ, παρέδωσε την αίτηση του διαζυγίου στο δικηγόρο του Ντοριάκ, Χάρολντ Μάγερσον. Η αίτηση του διαζυγίου κάνει λόγο για  «γάμο που έχει κλονιστεί ανεπανόρθωτα». Η Σκάρλετ Γιόχνασον ζητά επίσης την επιμέλεια της τρίχρονης κόρης της, Ρόουζ Ντόροθι Ντοριάκ. Ωστόσο, ο δικηγόρος του Γάλλου δημοσιογράφου δήλωσε ότι ο πελάτης του «επιθυμεί να μετακομίσει στη Γαλλία μαζί με το παιδί του, καθώς η κ. Γιόχανσον ταξιδεύει πολύ και συχνά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων». «Θα είναι μια ενδιαφέρουσα διαδικασία», σχολίασε ο Χάρολντ Μάγερσον.

Σκάρλετ Γιόχανσον-Ρομάν Ντοριάκ και Ρόουζ

Γιόχανσον και Ντοριάκ παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2014 στην Μοντάνα μετά τη γέννηση της κόρης τους. Η Αμερικανίδα σταρ και ο Γάλλος δημοσιογράφος επισημοποίησαν τη σχέση τους με μια πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση στα τέλη του 2012. Αυτό είναι το δεύτερο διαζύγιο της Γιόχανσον, η οποία από το 2008 έως το 2011 ήταν παντρεμένη με τον Καναδό ηθοποιό, Ράιαν Ρέινολντς (Deadpool). 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.